Oststern Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Chyba teraz powinny wchodzić do tv nowości. Czy jest jakiś intrygujący Was serial na który czekacie z niecierpliwością? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Nowości to wchodziły w lutym na czołówkę wiosenną. W lato wszędzie powtórki, i dopiero jesień zapowiada się ciekawie. Nowy sezon Dextera :) No i może coś nowego w klimatach Dextera, bo ostatnio to gdzie nie spojrzysz sezon 3, 4, 6... 12..., a te, które są jeszcze na poziomie 1. sezonu są już w jego końcówce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Dokladnie , nowy sezon Dextera do tego kolejne odcinki Lost i naszego Pitbula na to wszystko czekam z niecierpliwoscia Edytowane 14 Maja 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 ja rowniez czekam z niecierpliwoscia na dextera i to wszystko chyba :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Oczywiście że na dextera :rolleyes: reszta mnie nie obchodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Drugi sezon Cailfornication. Edytowane 14 Maja 2008 przez darkx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Drugi sezon Cailfornication.Dokładnie, to też trzeba dopisać do listy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Knight Rider :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Knight Rider ;) I jeszcze jedno, ale to w sumie chyba nie bardzo wiąże się z tematem. Ja czekam, aż Sci-Fi (lub inna stacja) kupi prawo do Jericho i nakręcą 3 sezon :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Czekamy, czekamy i pewnie na niektóre seriale sie nie doczekamy jeżeli dojdzie do strajku aktorów. Jak na razie porozumienia brak... Ja podobnie jak poprzednicy odliczam dni/miesiące do nowych odc. Nieustraszonego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Ja natomiast czekam na "Cichociemnych". Nie ukrywam, że mam wielkie obawy do tego jak ten serial będzie się prezentował, już sama obsada mnie przeraziła (Zakościelny...). Historia naszych najlepszych ludzi z podziemnego państwa ma wielki potencjał i nadaje się do przeniesienia na ekran - fajnie, że wreszcie ktoś zaczyna dostrzegać, że w Polsce można kręcić nie tylko "życiowe" seriale takie jak "m jak miłość" czy denne i kiczowate komedie romantyczne nieudolnie kopiowane z Hollywood. Gdyby to tak odpowiednio zrealizować, mógłby powstać naprawdę ciekawy serial sensacyjny oparty na faktach - w ten sposób można uczyć historii ludzi, których ta sama historia w tradycyjnej formie w ogóle by nie zainteresowała. Niestety jestem realistą (a czasami nawet i pesymistą) i nie oczekuje cudów. W Polsce powstało niewiele dobrych filmów bazujących na prawdziwych wydarzeniach z II Wojny Światowej, ostatnio zawiódł mnie "Katyń" A. Wajdy, a przecież to również był dobry materiał na film, no może nawet "za dobry" bo film był skazany na sukces, czymkolwiek by nie był, podobnie zresztą jak filmy o papieżu. Moim zdaniem nasza historia zasługuje na dużo lepsze ekranizacje. Mimo to nie tracę do końca nadziei i jestem ciekaw co zaserwuje nam nasza kochana TVP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 dexter ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...