zlewek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam! Dołożyłem nowa kość RAM i po uruchomieniu systemu każe mi aktywować system. Klucz mam z MSDN'u jako ze jestem studentem polibudy. Czy muszę dzwonić do MS czy postawienie systemu od nowa załatwi sprawę? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A nie możesz na tym samym kluczu aktywować? Też mam klucz z MSDNAA i po wymianie RAMu nie miałem z czymś takim problemów. Najwyżej napisz do adminów, któzy prowadzą MSDNAA na Twojej uczelni, zeby przesłali Ci jeden klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zadzwon do MS i powiedz jak sprawa wyglada. A najpierw sprobuj z automatu, jesli aktywowales dawno to powinno przejsc bez bolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlewek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) mysle ze aktywacja przez internet powinna pomoc, jednak wola mi o aktywacje zanim jeszcze nawiaze mi sie polaczenie z internetem, a juz podczas pracy systemu za bardzo nie moge znalesc opcji aby wyswietlilo mi takie samo okno jak zaraz na poczatku EDIT: Przepraszam za problem, juz doszedlem do tego jak wywolac okno, na dniach bede stawial system na innym dysku, mam nadzieje ze nie bedzie podobnego problemu pozdrawiam i dzieki za pomoc Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez zlewek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...