$kubi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam! Chciałem zapytać co lepsze do wyciszenia dysku: http://allegro.pl/item354313014_sharkoon_v...cisza_dysk.html czy http://allegro.pl/item355211032_pentagram_...ycisz_dysk.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 2 kawalki szerokiej gumy od majtek w zatoce 5.25 a w nich dysk. pentagram przenosi wibracje na bude, sharkoon lepszy, ale jak nie przenosisz codziennie budy ect zainwestuj pare zyla w pasmanterii w gume i uzyskasz to samo mniejszym kosztem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja mam właśnie na jakichś gumkach w 5.25' wsadzonego twardziela i różnica kolosalna. Szczególnie jak ktoś ma tanią budę (tzn. ja :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mam 4 Vibe-Fixery I i jestem bardzo zadowolony - z gotowych rozwiazan nie ma nic lepszego do tlumienia drgan dysku twardego (niestety swistu talerzy i pracy glowicy nie eliminuje). Wersje II i III Vibe Fixera, moim zdaniem raczej niewiele pomagaja, Pentagram rowniez raczej jako ozdoba.. Jesli ma byc naprawde cicho to polecam rozwiazanie: HDD 2,5" + Scythe Quiet Drive 2,5" + Sharkoon Vibe Fixer I. Nawet 4 dyski zamontowane w ten sposob sa cichsze od pojedynczego dysku 3,5 w SQD na gumkach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Tez powiesilem dysk na gumkach od gaci w zatoce 5,25" i jest super. Zadnych drgan. Najlepsze i najtansze rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...