dred Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Siema . Mam następujący problem , tzn . dzisiaj robiłem testy Orthosem i Blend normalnie przeleciał ale jak dałem Small FFT's to Windows zawiesił sie na chwilę , a za chwilę wyskoczył komunikat o błędzie i Orthos się wyłączył . O czym to może świadczyć ?? Proc jest wykręcony na 3.2 GHz przy napięciu 1.45V . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 mi sie tak robilo jak mialem za niskie napiecie... podnies o oczko i sproboj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie bede podnosił tylko obniże i ustawie procka na 3 GHz ale dziwi mnie to że blend idzie normalnie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Blend obciąża mniej procka niż Small FTT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Co dziwne właśnie skręciłem proca na 3 GHz i napięcie dałem na 1.4 V i idzie bez problemu ;) Temat chyba do zamknięcia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 mowilem malo napiecia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Właśnie dla tych 200 emhazetów na e2160 potrzeba koło 0.5V więcej (pomijając selekty), taki paradoks :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Właśnie dla tych 200 emhazetów na e2160 potrzeba koło 0.5V więcej (pomijając selekty), taki paradoks :P Jakbys mu zapodal 0.5V to bys go usmazyl, chyba 0.05V Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez marecki48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ma się rozumieć, literówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...