Heniu Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mam troche zlaczek choinek nk12 a kupilem ostatnio tygona 8/11. Bez wiekszego klopotu moge zalozyc go na te zlaczki. Pytanie- czy po jakims czasie nie bedzie z tym problemow ? Nie bedzie waz pękał w miejscu naprezenia albo cos takiego ? I druga sprawa- jak zakladam ten waz na choinki do pneumatyki 9mm- nie bedzie problemow z uszczelnieniem ? 1mm roznicy srednicy starczy do uszczelnienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 AD1. U mnie cellfasty (które to są o wiele gorsze od Tygona) ponad rok siedziały na nk12 i nic im sie przez ten czas nie stało. Tak więc możesz bez problemu trzymać tak węże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Ja zakladalem Tygon na 3/8 cala, czyli bodajrze ok 9,5mm od swiftecha i nie bylo problemu z uszczelnieniem. Tygon ladnie sie klei, tak ze i na 9mm bedzie ok. Nie mozesz kupic po prostu opasek zaciskowych, takich zwyklych do porzadkowania kabli? Tak na wszelki wypadek mozna je zalozyc i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Heheh po co jeszcze opaski zaciskowe? Jak sie zakłada wąż na większą złączkę, to często aby wąż zdjąć trzeba go nacinać. Imho opaski są do niczego nie przydatne. Edytowane 16 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...