Warrior Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 1. Jak ustawić aby komputer włączał się przy pomocy karty sieciowej która jest wbudowana w płytę główną ? - w instrukcji jest napisane że wbudowana karta ma Wake-Up LAN 2. W jaki sposób obudzić komputer który już ma ustawione LAN-BOOT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Kurde też mam tą płytke i mnie to ciekawi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar007 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Elo ja wlasnie wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem tej plytki w porownaniu do mojego bylego ecsa to nieba a ziemia plytka lux. Ale ja terz mam ten problemik z lanem a nie mowiac juz o wzbudzaniu przez klawie i przez myche terz nie dziala i wogule cos strasznie ten test co jest mowiony jest tak cichy ze go nie slychac gdzie mozna to podglosic i co z wzbudzaniem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...