Cinkos Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam. Mam problem z moim sprzętem. System jest bardzo niestabilny. Bardzo często zamyka mi np. Operę i wyskakuje błąd krytyczny. Czasami po takim czymś przy próbie kolejnego otwarcia przeglądarki od razu ją zamyka (jeszcze zanim sie pojawi). Często też komputer sam się resetuje. Format nie pomógł. Podejrzewam, że może to być coś hardwarowego. Tylko od czego zacząć? Zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zacznij od memtesta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinkos Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zrobiony. Zero błędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zacznij od skorzystania z wyszukiwarki! Potem przeczytaj temat z mojego podpisu. A potem możesz zadawać pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...