Hormonn Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Podłączyłem kompa pod tv, jednak obraz jest dziwnie rozciagniety, nigdzie nie moge zmienic rozdzielczosci. Probowałem trybu klon jak i dual view. Połaczenie jest przez kable S-Video. Karta taka jak w sygnaturce, mam tez najnowsze sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 obadaj w ustawieniach playera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wytłumacz dogłębniej "dziwnie rozciągnięty" to się coś poradzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormonn Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dziwnie rozciagniety tzn ze jesli np przesuwam myszka w prawo i dojezdzam do krawedzi okna na pulpicie monitora to na erkanie tv nie jest koniec pulpitu tylko jakas 1/3 . Dopiero po dojechaniu do samej krawedzi myszką, przesuwa mi sie sie ekran na tv, to samo jest w pionie. Nie wiem jak to inaczej opisac, po prostu nie widze na tv calego pulpitu tak jak na monitorze, na tv mam tylko pewną czesc pulpiyu a po dojechaniu do pewnej krawedzi myszka, pokazuje mi sie reszta pulpitu na tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Poszukaj opcji związanych z Overscan/underscan, rozdzielczość monitora od PC możesz zmienić ? jak tak to daj 1024/768 bo 1280/1024 ma inne proporcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormonn Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Rozdzielczosc monitora moge zmienic, i zrobilem tak jak napisales, jest lepiej. Ale czy jest mozliwosc zebym ustawil osobna rrozdzielczosc dla tv i dla monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...