DADUS17 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) WITAM mógłby mi ktos poradzic jakie kupic chłodzenie na geforca 8600gt GALAXY ?????? musi byc cichy i wydajny do 70 zł Edytowane 1 Maja 2008 przez DADUS17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie wiem jakie chłodzenie masz teraz, ale ja (również posiadacz 8600gt galaxy) mam standardowe chłodzenie Cooler Master. Najdłużej mój komputer był włączony ok 72h non stop z czego ok 50h grałem w Obliviona a kiedy spałem, czyli przez resztę czasu ściągałem filmiki z torrentu, nie wiem jaką temperaturę miała karta, ale nie zauważyłem spadku wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DADUS17 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ja mam takie samo chłodzenie jak ty fushigi tylko ze ja mam strasznie głosne i cos w nim czasem czeszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 witam, mógłbym Ci polecić temat o 86gt który znajduje sie na tym forum, ale tego nie zrobię i polecę Ci słownik bo muglbym, czeszczy aż razi po oczach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 WITAM mugłby mi ktos poradzic jakie kupic chłodzenie na geforca 8600gt GALAXY ??????Żebyś chociaż powiedział ile chcesz wydać i jakie krytyria ma spełniać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...