kilobajt Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jezeli macie zamiar kupowac cos tam to zorietujcie sie ile wynosi przysylka i CŁO , zeby potem nie bylo niemilych niespodzianek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Niestety polska jest po kilkoma wzgledami najdrorzszym panstwem w europie np. Internet jes unas kilka razy drozszy niz gdzie indziej w europie. Dletego pewnie coraz wiecej widze hasel typu: w tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Chętnie dołączę się do zamówienia, brałbym jakąś budę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Jezeli macie zamiar kupowac cos tam to zorietujcie sie ile wynosi przysylka i CŁO , zeby potem nie bylo niemilych niespodzianeknie ma juz cla na sprzet komputerowy z USA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 SNAP-b3tOn-Ja jestesmy zWrocka :) MichalP-Legnica :) jeszcze ze 2 osoby i mozna BRAC towary tylko ile shipping KOSZTUJE?? bo ja stracilem orientacje:) dobra dobra ... trzeba sie zorientowac ile przesylka i Z KTOREGO SKLEPU BEDZIEMY ZAMAWIAC ?? poszukajcie czegos taniego , to pomyslimy :) najlepiej jak beda ludzie z Wrocka to bedzie latwiej zebrac kase , wplacic i pozniej dzielic sie tym co przysla, ale inni tez moga sie skladac :) co wy na to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ... inni tez moga sie skladac :) co wy na to ?? jak już pisałem, jestem chętny, najprawdopodobniej brałbym ThermalTake Xaser II 5000 Plus i może coś jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ale jak to sobie wyobrazasz ?? gdzie to przysla ?? jak z wplata kasy na konto ?? po przyslaniu paczki do Polski pozniej rozsylac to po kraju poczta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jeżeli zbierze się trochę chętnych osób, to ktoś będzie musiał podjąć się zebrania kasy (mogą być wpłaty na konto) i ta osoba rezsyłałaby to co by przyszło, łatwo napisać, trudniej zrobić, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 mysle chlopaki ze jak juz fatygujecie sie i zamawiacie sprzet ze stanow to przeslanie paczki dalej np do mnie to juz pikus. wchodze w to - zawsze koszty beda mniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja bym też sobie coś zamówił :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ludzie !! nie " ja tez bym cos zamowil" tylko myslcie w jakim sklepie zamowimy !! dajcie jakies linki, moze ten ktory jest na poczatku ?? http://www.zxmods.com/ jak wszystkim pasuje to trzeba sie z nimi dogadac jak bedzie z wplata kasy na konto i wysylka do kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 SNAP widzisz co sie DZIEJE?? LUDZIE z calej Polski chca sprzetu:) trzeba pomyslec nad tym!! a moze sklepik otworzyc;) ZARTOWALEM dobra daje linki...... http://www.xoxide.com/ maja ladne przecenki reszte adresow znajdziemy na poczatku mojego Topicu :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja bym nabył Peltiera 226W, ale w tych sklepach nie mają, tylko dangerden.com ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 JA rowniez bym kupil pare zeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja bym kupil Thermaltake Xaser III V2000A i jestem za sklepem : http://www.xoxide.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jezeli macie zamiar kupowac cos tam to zorietujcie sie ile wynosi przysylka i CŁO , zeby potem nie bylo niemilych niespodzianeknie ma juz cla na sprzet komputerowy z USA :) Wreszcie znieśli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Snake16---Good wyborek ladne ceny i ogolnie jest nawet ladnie tylko ja biore dopiero po 10 kwietnia bo kase z roboty wezme:(marna kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jezeli macie zamiar kupowac cos tam to zorietujcie sie ile wynosi przysylka i CŁO , zeby potem nie bylo niemilych niespodzianeknie ma juz cla na sprzet komputerowy z USA :) z tego co sie orientuje to jest tylko vat do doliczneia ale kto sie obwiesza sprzetem przy indywidualnym imporcie ;P a co do USA to fakt tam jest taniej w tych sprawach ale zapier... sie calymi dniami, , jak ci sie uda jakos zalegalizowac to masz szanse na studia - drooogie i wtdey na jkies zycie a tak to jestes wołem american dream byl mozliwy pare, - nascie lat temu teraz jest coraz gorzej :) benzynka tansza, komorki tansze (relatywnie) ale np wynajem lokum np pokoj ok 300$ ,zarcie w porownaniu do usa sprzed 7-10 lat 2 razy drozsze, tak ze jest kolorowo ale dla bogatych albo wyksztalconych w ich uczelniach :) ale jak jestes zradny to masz jakies szanse a u nas o wiele mniejsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...