MarkPL Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Witam Zastanawiam sie czy warto kupować płytę która posiada taka muzykę. Teraz mam SoundBlastera Live - czy SoundStorm bedzie lepszy ?? I jeszcze jedno pytanie - Czy SerialATA da jakieś osiągi które będzie dało się odczuć w porównaniu do ATA 100 ??? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 SS jest lepszy od twojego live'a :). Wątpie żeby dało się odczuć speeda sATA w porównaniu do ATA 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ja specjalnie roznicy nie dostrzeglem. mozna to roznie interpretowac. SS na epoxie to doplata okolo 80zl i dostajesz jeszcze pare innych bonusow. A za live'a mozna ze 100zl dostac. Moim zdaniem warto, chyba, ze potrzebne Ci cyfrowe wyjscie, do epoxa trzeba je samemu zrobic. Na asusie chyba jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ale ten moj Livie to jeszcze jeden z pierwszych, tzn. bez 5+1 itp... A jak się ma SB Audigy do SoundStorma ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 audigy i live na codzien sie prawie nie roznia, wiec j.w. Jak masz starego livea to SS napewno bedzie lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 A czy na SounStormie mozna osobno podpiąc mikrofon i uzywac go podczas grania i oczywiscie mając w grze dzwięk :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ss jest bardzo ok na pewno lepszy od sb live 5.1 (wiem co mówie bo miałem , po przesiadce na ss sprzedałem a ucho nie całkiem "głuche" mam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 SoundStorm jest porównywalne z Audigy2, :idea: kajsik widziałem porównanie jak znajde to zapodam linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Ja mam SoundStorma i Audigy i musze powiedzieć że Audigy gra lepiej zwłaszcza w grach!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Mam kilka pytań na temat tej "opcji" jako karty muzycznej: 1. Czy jakość dzwięku naprawdę jest porównywalna do SB Audigy ? 2. Czy posiada Eax ?? 3. Jesli tak, to czy jest oprogramowanie które pozwoli wykorzystac mozliwosci Eaxa ?? ( echo, itp... ) 4. Czy posiada taką samą ilość wyjsc jak np SB Audigy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 1. Czy jakość dzwięku naprawdę jest porównywalna do SB Audigy ?Nie wiem, nigdy Audigy nie slyszalem... przesiadlem sie wlasnie z SB Live 5.1 i jako ze maniakiem zadnym nie jestem - wiekszych roznic nie zauwazylem. Oplacalo sie jednak bo sprzedalem karte za 90zl i mialem firewire, i dobra dzwiekowke. 2. Czy posiada Eax ??Tak 3. Jesli tak, to czy jest oprogramowanie które pozwoli wykorzystac mozliwosci Eaxa ?? ( echo, itp... )Tak 4. Czy posiada taką samą ilość wyjsc jak np SB Audigy ?? Nie, na Epoxie przynajmniej. Masz tylko 3 wyjscia lub wejscia. Mozesz albo podlaczyc do wszystkich glosniki albo masz wejscie na mikrofon i line - in. Nie wiem jak jest na tych Deluxach - Asus i Chaintech maja chyba jakies panele z dodatkowymi wyjsciami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 SoundStorm jest porównywalne z Audigy2, :idea: kajsik widziałem porównanie jak znajde to zapodam linka no pokaz prosze czekamy czekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 tez czytalem to porownanie. dodatkowo specjalisci z dolby uznali soundstorma za najpotezniejszy uklad dzwiekowy dostepny dla komputerow. to o czyms swiadczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 dajcie linka do tego porownania !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...