JUGAJ Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Witam i mam pytanie jaki skrót ustawić w autostarcie aby mi sie komp łączył sie z netem ale żeby nie otwierał sie żaden program taki jak np internet explorer chodzi mi o skrót do samego połączenia ?? Mam WIN XP PRO I ISDN W DIALOGU. za odpowiedzi wielkie dzięki narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 panel sterowania --> polaczenia sieciowe --> wlasciwosci danego polaczenia -->opcje -->'monituj o nazwe uzytkowni....': wylacz teraz robisz sobie skrot do tego polaczenia i dodajesz do autostartu chyba najprostsza metoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nio moze i prosta ale i tak niedziła :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ale co nie dziala ? ;] nie laczy sie wogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nio niełączy sie wogule nic sie nie pokazuje po starcie sytemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...