Zxc Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 cze mam do was bardzo wielką prośbę. Musze napisać coś o konflikcie w Iraku dokladnie o wojnie jak do niej doszlo przyczyny skutki i aktualne wydarzenia kiedy sie zaczelo itp... musze napisać wypracowanie o tym bardzo wym was prosił o jakieś konkrente linki. z góry dzięki PROSZE O POMOC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Bardzo przyjemny temat :) można by się rozpisac :) . Przeszukaj onety, wirtualne i takie tam interie wszyscy dają info na bieżąco, napewno też jest jakiś background. Możesz zerknąć też do Wyborczej (www.gazeta.pl) też napewno "coś" jest. Na konieć może PAP, IAR (choś nie wiem dokładnie co "dają" w serwisach internetowych dla wszystkich). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Bardzo przyjemny temat :) można by się rozpisac :) . Przeszukaj onety, wirtualne i takie tam interie wszyscy dają info na bieżąco, napewno też jest jakiś background. Możesz zerknąć też do Wyborczej (www.gazeta.pl) też napewno "coś" jest. Na konieć może PAP, IAR (choś nie wiem dokładnie co "dają" w serwisach internetowych dla wszystkich). okej okej spoko... sa na onetach i wp itp... portalach ale tam masz aktualne zadania a to mi nie wystarczy!. Aktualne wydarzenia to nie problem. Potrzebuje przebieg wojny do aktualnego stanu wsyztskie wazniejse ataki itp... + o co poszlo ogolnie opisać czemu z jakiego powodu i po co. A to juz troche trudniej znales dlatego was prosze o pomoc bo jestem zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 To zerknij do Gazety, oni powinni zrobić background. Ok masz tam WSZYSTKO http://www1.gazeta.pl/swiat/0,34216,0.html zresztą na onecie też o np. to http://info.onet.pl/1114997,0,artykul.html trzeba szukać temat jest taki że wszystko znajdziesz w 5 s. No i co się mówi :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 No i co się mówi :wink: :Pdziekóweczka! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Poszło od tego, że USA "stwierdziło", że w iraku jest za duzy terroryzm itp. a saddam husajn to tyran i postanowili coś z tym zrobić. Ew. możesz napisać też, że USA stwierdziło, że Irak i Korea jest niebezpieczna i USA chce dać im w kość. Tylko, że Korea ma już atomówke i tak "wywijają" tą bronią to USA próbuje z nimi dogadać się, ale przypuszczam, że Korea też dostanie w baniak. Tylko problem tkwi w tym, ze Irak ma złoza ropy, a Korea niema nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...