Gość fuqs Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Prosze o ocene nowego serwisu http://dopisz.info jak widac zostalo jeszcze pare rzeczy do zmiany, ale prosze o ocene obecnego wygladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Tak prosto, że aż nadto. Trochę więcej ciemnych elementów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Nie zgadzam się. :P Nie trzeba ciemnych elementów. Chociaż więcej koloru by nie zaszkodziło. No i trochę konsekwencji - przyciski czerwono-pomarańczowe a ramka na dole niebieska. Jakoś tak średnio... Od strony kodu dobija HTML 4.01 i style inline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 No dobra, z tymi ciemnymi elementami trochę przesadziłem :P Jednakże ja bym to wszystko chapnął w jakąś ramkę i dodał trochę elementów bo biały przytłacza. Już się martwię o ludzi którzy będą oglądać stronę nocą. Może możliwość przełączania strony na layouty Light/Darkness? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 teraz lepiej (tło)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ine&group=0 Poza tym kodowanie do zmiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zdecydowanie lepiej i do tego ładny kolor. Jeszcze reszte grafiki bym podciągnął kolorystycznie - czerwony na przyciskach razi, ale pomarancz na strzałce "Wyróżnione..."jest ok. Podobnie granat "Najnowsze.." odpada, ale niebieski "Baza... " jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 ja bym trochę poczernił teksty ogłoszenia. Wlazłem w kategorię i chwile mi zajęło zanim wyłuskałem spomiędzy szarych liter tekst ogłoszenia. Niech nagłówki będą szare a teksty wpisywane przez użytkowników też szare ale ciemniejsze - powinny się rzucać w oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Wyrównanie kategorii do lewej będzie imo lepiej wyglądało niż teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Widzę, że coraz lepiej. 2 sprawy: 1. Ja bym rozjaśnił podkategorie lub jeszcze przyciemnił kategorie, bo teraz mają identyczny kolor i jakoś to mi nie leży wizualnie. No chyba że to zmęczenie oczu... :P 2. Pasowałoby jakieś moderowanie ogłoszeń - przynajmniej tytułów. Poniższe wygląda tragicznie - admin/mod zajmuje dużo i nie da się "łamać", a link jest zbędny. Co innego gdy ktoś domenę sprzedaje - wtedy nazwa domeny jest ok. W/w przykład: Poszukuje admina/moderatora na stronę www.rhacking.blo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 ULLISSES > oczywiscie masz racje z ta moderacja, ale poki co nie ma za duzo ogloszen, a nie chce zniechecic nikogo do dodawania nowych wiec przez jakis czas nie ebdzei zatwierdzania ogloszen, sam bede zmienial tytuly po fakcie w razie takiej potrzeby :) PelzaK > takze masz racje, pracuje nad tym, postaram sie zrobic grafike jako tlo samej tresci ogloszenia ps. zapraszam do dodawania Waszych ogloszen :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...