narciarz Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Witam Czy Frost 2 Gpu da radę schłodzić GF8800GTX? czy lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> MCW60 Swiftecha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Da radę spokojnie imo... Jednak wiadomo, iż na Swiftechu temperatury będą lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) Da radę spokojnie imo... Jednak wiadomo, iż na Swiftechu temperatury będą lepsze. A nie wiesz jaka może być różnica w temp między tymi dwoma blokami? Nigdzie nie znalazłem testu, po którym można by coś określić w tej materii. Edytowane 2 Maja 2008 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Jasne że da rade, ale i tak będziesz musiał postawić jakiś nawiew na pamiątki i sekcję zasilania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A co powiecie na taki bloczek bloczek z allegro dla GF8800GTX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A co powiecie na taki bloczek bloczek z allegro dla GF8800GTX? IMO lepszy bylby wlasnie Frost, a niskie opory przeplywu tez swoje robia. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zależy do jakiej pompy. Jak do CR2 to Frost, jak do np Lainga DDC to możesz brać coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) akurat ja te bloczki sprzedaję i proponuję Ci ten drugi bloczek na CPU + top na kartę graficzną od Maniakalnego. Wątpię żeby ten na nb+gpu pasował z rozstawem do 8800gtx więc i tak trzeba zakupić inny top-zapinkę. No chyba że byś chciał to mogę Ci dorzucić kawałek nierdzewki i dorobisz sobie zapinkę Edytowane 3 Maja 2008 przez Dar!ush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) akurat ja te bloczki sprzedaję i proponuję Ci ten drugi bloczek na CPU + top na kartę graficzną od Maniakalnego. Wątpię żeby ten na nb+gpu pasował z rozstawem do 8800gtx więc i tak trzeba zakupić inny top-zapinkę. No chyba że byś chciał to mogę Ci dorzucić kawałek nierdzewki i dorobisz sobie zapinkę hehe można było się tego spodziewać, że ktoś z Pure będzie to sprzedawał :D Co do pompki to mam Laing S1-15/700B także dla niej nie ma problemu z takimi bloczkami. W poprzednim zestawie były 3 bloczki z alphacoola niby flowkillery, a pompowała aż miło :grin: do tego jeszcze 2 bloczki i chłodnica była. Top na ten bloczek z cpu od Maniakalnego mam rozumieć, że na zamówienie by zrobił Maniakalny? Nie no w takim razie chyba kupie frosta bo mi się nie chce dorabiać zapinki. Już musiałem przerobić zapinke do bloczka na cpu wiec mi starczy dorabiania. Edytowane 3 Maja 2008 przez narciarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 tak, maniakalny robi topy na zamówienie więc raczej z "przerabianiem" nie było by problemu a co do zapinki na ten nb to dremelek i pilnik w dłoń i jazda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexor6 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Witam. Za 100zł plus wysyłka mogę oddać używanego Innovatek Cool-Matic G80-GTX. Oczywiście w dobrym stanie. Jak co to PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...