WoK-D Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Witajcie! Mam 3 pytania: 1. Jak moge wrzucic te srebne ikonki w miejsce tych konsol: 2. Jak moge wedytować regulamin standartowy na moj wlasny?? 3. Czy moge dopisać coś do tego: Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group (EDYCJA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 1. Podmień pliki graficzne aktualnego używanego przez Ciebie skinu. 2. Pewności nie mam, ale sprawdź w panelu administratora. 3. Jak wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Jeżeli przy każdym dziale ma być inna ikonka, to poszukaj na stronach z modyfikacjami do phpBB. A co do zmiany stopki, to radzę zadać pytanie na oficjalnym supporcie bo z tego, co mi wiadomo, wersja Przema miała chyba kiedyś zablokowaną możliwość jej edycji (ale nie jestem pewien). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...