4rch0n Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jaki proponujecie telewizor lcd do 3k? mnie zainteresował Sharp LC32X20E, co o nim myślicie? (niestety na żywo go nie widziałem) z góry thx za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Panasonic TX-32LX70P Od 2760zl juz jest. Sam go posiadam i spisuje sie bardzo dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 jak od siebie polece LE32R82B, świetnie współpracuje z PC jako monitor, jako TV też dobrze :) btw zły dział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 już bez przesady w końcu to lcd, a nie mikser... co daje 100hz? i czy 6ms to wystarczająca wartość? w końcu 60hz pod lcd to jest optimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Może lepiej jako TV plazme?? Chociaż sam jestem bardziej za LCD, ale plazma lepiej sobie radzi z sygnałami analogowymi o niskich rozdzielczościach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Nigdy nie byłem przekonany do plazmy, więc odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 żeby ułatwić dewagacje zapytam: do czego chcesz go używać :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Za dużo już chyba tych tematów o telewizorach... Link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...