Skocz do zawartości
_bartx

Kilka Zestawów Do Wyboru...

Rekomendowane odpowiedzi

Wymieniam w chwili obecnej płytę główną, procesor i pamięci. Procesor będzie E6420, płyta DFI DK P35 T2RS, natomiast mam problem z pamięciami - moje typy to OCZ Reaper 2x1GB 1066MHz, Goodram PRO 2x1GB 1066MHz oraz Goodram PRO 2x1GB 900MHz. Wszystkie zestawy są w mniej więcej podobnych cenach (do wydania mam jakieś ~250 zł). Interesuje mnie coś na D9, jednak Cruciale z racji braku gwarancji w PL oraz awaryjności odpadają. Co wybrać z tych trzech (mogą być inne zestawy)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam temat, bo trochę przemyślałem sprawę i doszedłem do innych wniosków. Co powiecie o Goodramach PRO 900? W testach dośc ładnie wypadają, kosztują ~210 zł i są znacznie lepiej dostępne. O ile mi wiadomo są na D9GMH, więc też dobre kości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takie do sprzedania (2x1, oraz 2x512). 2x1 robią 1200 cl5 na 2.2V z biosu w dfi p35 t2, a 2x512 na 2.15V.

edit.

Postanowiłem sprawdzić jeszcze co potrafią te 2x512MB. Rezultaty poniżej :)

post-148979-1210500162_thumb.jpg

Edytowane przez Rekil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak 2x1gb to polecam pamięci SuperTalent na D9 na allegro czasem mozna jeszcze je dostać krecą sie u mnie na prawie 1,2Ghz z 800 a teraz smigają sobie spokojnie na ustwieniach jak w sigu na napięciu 2V ale na 1,95V na tych taktach tez nie ma problemu i tak juz kupę czasu także gorąco polecam :D

Edytowane przez lucky_luke23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi