proservice24h Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 domofony Warszawa prosze o wasze opinie. dziekuje bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) domofony Warszawa prosze o wasze opinie. dziekuje bardzo Ja bym np. poprawił fotki w galerii, bo są nieobrobione, strona ok - profesjonalna się wydaje, a tu zdjęcia z refleksami od lampy łyskowej ;) Edytowane 3 Maja 2008 przez najdmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jest ok, ale ta kamera w bannerze powinna być ostrzejsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Schludnie, ale ubogo graficznie. Wyrzuć css do osobnego pliku, główne tabelki zmień na divy, zmuś flash do działania pod moją mozillą (nie chce mi się grzebać w czym problem- przeglądarka ma tylko webDeveloper + firebug, a bannerka na tej konkretnej stronie nie mam). Jeżeli już używasz swfObject, to zrób w divie bannera alternatywne menu dla tych, którzy flasha nie mają lub mieć nie chcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 prócz niedociągnięć w kodzie, doliczyłbym jeszcze Quirks mode. Z wizualnej strony, dziwnie ta strona wygląda bo nie ma góry ani dołu :). Rozszerza się na całą wysokość dokumentu i jakoś tak dziwnie wygląda, bez suwaków wtedy - czułem się jakoś nieswojo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...