Cam Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Witam. Mam zamiar kupić monitor. Zainteresował mnie -> LG L207WT, LG W2252TQ i Nec 19WMGX (19"). Który monitor byście polecili, a który zmieszali z błotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akodo Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Bez przesady z tym mieszaniem z błotem... W2252TQ możesz przeczytać moją recenzję, jest w pełni zadowalającym monitorem 22" ale jeżeli szukasz czegoś powyżej to LG L227WT z lepszymi świetlówkami, jakość kolorów ich soczystość i głębia powala ale jest droższy. Z tych które napisałeś, czy wolisz mniejszy 20" 207WT czy słabszy 22" W2252TQ to już sam musisz zdecydować. Edytowane 5 Maja 2008 przez akodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors4227 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 cześć jestem szczęśliwym posiadaczem LG L207WT... nie narzekam, geometria,kolorki, równomierność podświetlania bez zarzutu ... oczywiście to nie mercedes :rolleyes: ale za tą cenę nie mam prawa narzekać, do tego dochodzi estetyczny wygląd i dobra opinia w teście PC world komputer, jedyny mankament jaki zauważyłem to jest utrata szmatki do wycierania obudowy(dają w komplecie) - gdzieś ją zapodziałem... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...