Rafał Kurowski Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Zrobiłem partycje 1250 MB i fdisk mi pokazuje że tak owa istnieje a windows że nie co musze zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Może podaj więcej szczegułów bo tak to trudno będzie Ci pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 a zrob partition magiciem albo cosik tio napewno nic nie stracisz i bedzie wszytsko wporzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ale podał dużo szczegułów :) Hej chłopaki lodówka mi nie mrozi niewiem czemu...........Co aha ...... zepsułą sie??.....dzięki! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Biorac pod uwage ilosc szczegolow to moge.... hmmm..... na przyklad polecic jeszcze sformatowanie tej "patrycji" ;) bo sam fdisk nie wystarczy :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Biorac pod uwage ilosc szczegolow to moge.... hmmm..... na przyklad polecic jeszcze sformatowanie tej "patrycji" ;) bo sam fdisk nie wystarczy :D:D:D:DPopieram - partycja istnieje ale Windows nie ma gdzie "usiasc" bo niesformatowana jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...