najdmen Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Witam wszystkich. Mam do Was pytanko, mianowicie czy poniższa oferta hostingowa jest w miarę atrakcyjna ? Proszę o opinię nt parametrów kont. http://pnajdek.webd.pl/oferta_hosting.pdf Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2008 przez najdmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Pomijając "drobiazg", jakim jest brak podanego wyjścia na świat (100mbit? 1Gbit? więcej/mniej?), oferta całkiem całkiem. Ktoś mi jedynie powiedział jakiś czas temu, że brak limitu baz mySQL to zły pomysł- jakiś el0 pozycjoner może ci zarzynać serwer stertą katalogów. Nie wiem ile w tym prawdy (bo styczności z takimi el0 pozycjonerami nie miałem), ale wydaje mi się, że dużo. Mam tylko nadzieję, że poprawisz literówki i zdecydujesz się, czy używać polskich krzaków, czy też nie. Na razie BG zamiast GB i antyspan mnie rozwaliły. Likmit? o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Pomijając "drobiazg", jakim jest brak podanego wyjścia na świat (100mbit? 1Gbit? więcej/mniej?), oferta całkiem całkiem. Ktoś mi jedynie powiedział jakiś czas temu, że brak limitu baz mySQL to zły pomysł- jakiś el0 pozycjoner może ci zarzynać serwer stertą katalogów. Nie wiem ile w tym prawdy (bo styczności z takimi el0 pozycjonerami nie miałem), ale wydaje mi się, że dużo. Mam tylko nadzieję, że poprawisz literówki i zdecydujesz się, czy używać polskich krzaków, czy też nie. Na razie BG zamiast GB i antyspan mnie rozwaliły. Likmit? o_O Oczywiście ten pdf był wygenerowany "na szybciocha" żeby uzyskać informację nt parametrów, które mam zamiar przyjąć za standardowe, przepraszam za literówki, oczywiście nie pojawią się one w przyszłej ofercie handlowej :-). A o łączu szczerze powiem nie pomyślałem :-) Dziękuję za konstruktywną radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Nie jest atrakcyjna podobnie jak wszystkie inne firmy z serii jeden serwer, DA bo najtańszy z paneli i lecimy podobijać świat. Swoją drogą koszmarki stylistyczne: "Możliwość generowania backup" - odmiana Menager - nie ma takie słowa. Albo Manager albo po polsku Menadżer lub Menedżer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Nie jest atrakcyjna podobnie jak wszystkie inne firmy z serii jeden serwer, DA bo najtańszy z paneli i lecimy podobijać świat.Nie chcemy podbijać świata - bo firm hostingowych jest cała masa, tylko jako dodatek wrzuciliśmy Hosting do działalności, dlaczego wychodzisz z założenia że jeden serwer ? p.s. co jest złego w DA ? Osobiście mam kilka kont hostingowych i jakoś zawsze lepiej pracowało mi się na DA niż cPanel czy confixx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...