Sheep Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Witam! Właśnie w ręku trzymam poserwisowego Winfasta Gf3 Ti 200. Cena za niego 300zl. sami wiecie jaka jest jego wydajność. Nie wiem czy mam kupować, poniewaz czytalem o tym GF FX 5200 i jego najtansza wersja bedzie kosztowac okolo 300zl. Nie wiem kiedy bedzie tyle kosztowac. Nie chce mi sie zbytno czekac. Nie wiem co mam zrobic. Karta posiada wyjscia na LCD oraz s-video. Czy sie opłaca? Wiem że za 349 kupie nowego ( niefirmowego ) radka 8500le......... Co mam robic. PS wiem ze bylo tego wiele ale sytuacja zmienia sie z dnia na dzien....... Prosze o odpowiedz Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 No cena jest dosyć atrakcyjna ale nie podoba mi się że karta jest poserwisowa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endor Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 X-Bit Labs podaje, że w Japońskich sklepach FX5200 128 MB oferowany jest za 125$, ok 500 zł. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Na twoim miejscu troche bym poczekał . Pozatym poco ci teraz nowa grafika? I tak wszytkie gry ci pewnie chodzą na maks detalach. A bardzo dużej różnicy pomiędzy Gf2TI a GF3TI niezobaczysz. Lepiej jeszcze troche pooszczędzaj - niedługo zaczną spadać ceny i kupisz sobi jakiegoś radeonka 9500pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jeżeli karta jest w 100% sprawna, to bym wziął tego Winfasta! pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Na twoim miejscu troche bym poczekał . Pozatym poco ci teraz nowa grafika? I tak wszytkie gry ci pewnie chodzą na maks detalach. A bardzo dużej różnicy pomiędzy Gf2TI a GF3TI niezobaczysz. Lepiej jeszcze troche pooszczędzaj - niedługo zaczną spadać ceny i kupisz sobi jakiegoś radeonka 9500prowieszs roznice widac golym okiem . na tym co mam jest 4150 3dmarkow a na nowym gf ( tez bez oc ) jest 6500 bez reinstalki i innych dupereli... mysle ze jakbym zainstalowal wszyscho od nowa i dal lepsze stery ( ja jade na 31,82 ) to byloby ponad 7000 a to jest duza roznica. w dodatku karta jest wyjebista......... pamieci jednostronne ( a terz bede mial blok na gpu by amoniak ) .......wiec??? co o tym myslicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 X-Bit Labs podaje, że w Japońskich sklepach FX5200 128 MB oferowany jest za 125$, ok 500 zł. :(500 za karte wolniejsza od gf4 ti 4200 buahahahaha a tak do tematu to poczekalbym na nowe radki gora z miesiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 100% sprawan.......... wyjebioza....... tylko jeszcze nie krecilem ale jutro powiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 X-Bit Labs podaje, że w Japońskich sklepach FX5200 128 MB oferowany jest za 125$, ok 500 zł. :(500 za karte wolniejsza od gf4 ti 4200 buahahahaha a tak do tematu to poczekalbym na nowe radki gora z miesiac jakie nowe radki??? mnaja kosztowac w przedziale 300-400 bo tyle mnie tylko na to stac......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Brać i nie czekać .Zanim kupisz tego FX w Polsce po normalnej cenie to Ci broda wcześniej wyrośnie :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 X-Bit Labs podaje, że w Japońskich sklepach FX5200 128 MB oferowany jest za 125$, ok 500 zł. :(500 za karte wolniejsza od gf4 ti 4200 buahahahaha a tak do tematu to poczekalbym na nowe radki gora z miesiac jakie nowe radki??? mnaja kosztowac w przedziale 300-400 bo tyle mnie tylko na to stac.........wejda nowe potanieja stare... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Na twoim miejscu troche bym poczekał . Pozatym poco ci teraz nowa grafika? I tak wszytkie gry ci pewnie chodzą na maks detalach. A bardzo dużej różnicy pomiędzy Gf2TI a GF3TI niezobaczysz. Lepiej jeszcze troche pooszczędzaj - niedługo zaczną spadać ceny i kupisz sobi jakiegoś radeonka 9500prowieszs roznice widac golym okiem . na tym co mam jest 4150 3dmarkow a na nowym gf ( tez bez oc ) jest 6500 bez reinstalki i innych <font color="#FF0000">[ciach!]</font>... mysle ze jakbym zainstalowal wszyscho od nowa i dal lepsze stery ( ja jade na 31,82 ) to byloby ponad 7000 a to jest duza roznica. w dodatku karta jest wyjebista......... pamieci jednostronne ( a terz bede mial blok na gpu by amoniak ) .......wiec??? co o tym myslicie? mysle ze przy podkreconym procku i podkreconej grafice osiagniesz 8500-9000 3dmarkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 coś masz strasznie mało tych marków - powinno być koło 7500 na Twojej konfiguracji .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 coś masz strasznie mało tych marków - powinno być koło 7500 na Twojej konfiguracji .... ja mam malo :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Nie - sorry - coś się forum wykrzaczyło - odpowiadałem Sheepowi 7 postów wyżej ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ja bym brał!Za 300 zł to naprawde jest nie dużo jak za tego gf3ti200.Ja mam też ti 200 i zobacz ile mam marków na lajtowo podkręconej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja na moim gf mam10000 w 3dmarku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 powiem tak. zmienilem stery i podkrecilem proca na 166 oraz grafe na 230 i 480 i dalo mi to 9600 3dmarkow........ wiec powiem ze jest wyrabiscie. A w dodatku to podkrecanie moge uznac za lajcik.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 FX5200 na bank nie bedzie kosztowal groszy. Dzisaj czytalem ze cana ma byc wyzsza o ok bodajze 40 dolcow. CO do tego winfasta GF3ti, to ja osobiscie bym nie brał, chicaz jesli dadza gwarancję to spoko. Pozostaje pytanie jaki monitor uzywasz? Jesli cos dobrego , nop sony na fd trinitron, czy generalnie cos z dobrym kontrastem to nad gf3 bym sie nie zastanawial (nawet gdyby byla gwarancja). Brac wowczas Radka 8500 (build-by-ati) , karta nie jest wolna , masz gwaracje i spisz na loozaka. A cena nie powala:) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 coś masz strasznie mało tych marków - powinno być koło 7500 na Twojej konfiguracji .... ja mam malo :?: 8O Ja chyba mam mało też :) http://service.futuremark.com/compare?2k1=5479712 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja miałem na karcie od kumpla (gainward3ti200 240/540) 10500 oto link http://service.futuremark.com/compare?2k1=6214633 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 FX5200 na bank nie bedzie kosztowal groszy. Dzisaj czytalem ze cana ma byc wyzsza o ok bodajze 40 dolcow. CO do tego winfasta GF3ti, to ja osobiscie bym nie brał, chicaz jesli dadza gwarancję to spoko. Pozostaje pytanie jaki monitor uzywasz? Jesli cos dobrego , nop sony na fd trinitron, czy generalnie cos z dobrym kontrastem to nad gf3 bym sie nie zastanawial (nawet gdyby byla gwarancja). Brac wowczas Radka 8500 (build-by-ati) , karta nie jest wolna , masz gwaracje i spisz na loozaka. A cena nie powala:) Pozdro o jakiego ( mopdel i firme ) chodzi ci radka?????? i jaka cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja tylko powiem zębyś brał tego gf3 bez buca! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kolega FumFel_20 ma racje. Bierz go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...