Michelicus Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Witam Zadzwoniłem dzisiaj na 913 - informacja lokalna w celu zasiegnięcia informacji na temat nr telefonów kilku instytucji. Jakie było moje zdziwienie gdy przy trzeciej firmie ... pani po drugiej stronie poinformowała mnie grzecznie, że moze tylko podać 2 (!!!!) numery telefonów za jednym razem czyli ... jesli chcę dowiedzieć się o numery telefonów do 3-ciej instytucji .... muszę zadzwonic ponownie pod 913 ... bo i tak juz za dużo mi podała (pierwsza firma miała 2 telefony !!!). Poinstruowała mnie ze takie zarządzenie weszło w życie w listopadzie zeszłego roku !!! Widać,ze logikę przesłoniło zarabianie pieniędzy. A podobno telekomunikacja łączy ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 jedyne co telekomunikacja robi bezblednie to wkurwia ludzi a nie laczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Tp, laczy nas (za) coraz wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Telekomunikacja Polska S.A. "To ludzka rzecz - okradać" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 hehe, ale to juz dawno wprowadzili pod pretekstem, ze tyle ludzi dzwoni na informacje, zeby miec wymiane, a nie ze jeden sie dodzwoni i bedzie 3h wisial na linii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 tpsa to chora firma, ale tylko oni dochodza wszedzie ze stalka (sdi, neo, dsl).... jestesmy na nia skazani :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 TPSA łączy ludzi a właściwie to ludzie się łączą przeciw TPSA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 tpsa to chora firma, ale tylko oni dochodza wszedzie ze stalka (sdi, neo, dsl).... jestesmy na nia skazani :| wszedzie to oni dochodza ale chyba z modemem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Telekomunikacja Polska S.A. "To ludzka rzecz - okradać" a Czubowna na to - niemozliwe :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 U mnie w mieście TP blokuje SDI jezeli uzywa sie kazaa lub jakies p2p. Mnie to jeszcze nie spotkało, ale do paru qmpli jush przyszło pisemko, lub dzwoniła miła pani , ze odblokują jak zrobią porządek na sieci ;(. Rzekomo p2p wiesza im to polki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 U mnie w mieście TP blokuje SDI jezeli uzywa sie kazaa lub jakies p2p. Mnie to jeszcze nie spotkało, ale do paru qmpli jush przyszło pisemko, lub dzwoniła miła pani , ze odblokują jak zrobią porządek na sieci ;(. Rzekomo p2p wiesza im to polki... Po prostu p2p mają pieknie wyszlifowane protokoły. Za takie cos mozna tepse do sądu podać. Tylko każdy wała sobie robi. Masz stałe łacze. Masz podpisana umowe z nimi. To idziesz do prawnika i analizujecie umowe. Ja jeszcze nie widziałem takiej która zakazuje urzywania jakiegios portu. A może oni skanują pakiety i wiedzą że to kaza... a to łamia prawa autorskie. To nie wina p2p tylko <span style="color:red;">[ciach!]</span>o mają nie sieć szkieletową. I jakbys miał 24 na dobę www i listy zaciagał to sobie poradzi... Moze jeszcze masz ogladać www tylko w wersji tekstowej... do sądu z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 No tak TP! Dzieki bogu ze mam ADSL od innego dostawcy a nie od TP. Zdaje sobie racje ze to wszytko konczy sie na TP sa ale narazie od stycznia ladnie chodzi :) Zobaczymy co to bedzie z Tele-Komuna. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 i tak Sferia rLZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...