gronczek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Chodzi dokładnie o to co napisałem w temacie, najróżniejsze gry wyłączają się w trakcie korzystania z nich. Tak jak mówie są różne i stare i nowe, czy ktoś wie co to może być, czekam z niecierpliwością na odp, bo już strasznie mnie do wkurza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A konfig to jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronczek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Athlon 64 2,7 Dfi Lan party SLI-D GF 7600 GS 256mb 2gb g-skill Tagan 430 bodajże tg430-u15 Samsung 160 gb to chyba wszystko co ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Odpuść oc na testy, posprawdzaj temperatury i napięcia. Bo Tagan Taganem, ale wysypać to i on się potrafi. Przy czym raczej w tej kolejności, w której podałem, najpierw zero oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronczek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Sprawdzałem 0 oc na grafice i to samo. A na procku jest cały czas około 20 stopni więc wątpie żeby coś z tym było, tym bardziej że i grafika i procesor i ram były podkręcone od początku, jak komputer był złożony, a te wykrzaczki zdarzają się teraz dopiero , po jakiś 2 latach bez formatowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zero oc, znaczy zero oc cpu, grafiki i ramów. Z obserwacji na moim kompie wiem, że często taką przyczyną jest za duże oc procka lub za małe vcore dla niego przy tej prędkości, a 20stopni, no cóż, w domu musialbyś mieć pewnie około 5 stopni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronczek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 ja mam bardzo dobre chłodzenie poprostu, a co do tego oc, to po prostu wydaje mi się troche mało prawdopodobne, bo tak jak mówię, wcześniej przez bardzo długi czas chodziło wszystko bardzo dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Nieważne jakie masz chłodzenie, temperatura w stresie musi być wyższa od otoczenia o minimum 10 stopni, a nawet w spoczynku musi być wyższa od temperatury otoczenia. Nie chcesz, nie sprawdzaj i męcz się dalej. To nie ja mam kłopot tylko Ty. Bez urazy, ale po co piszesz na forum, że masz problem, skoro nie chce ci się nawet sprawdzić z czym jest związany?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jeśli wychodzą do windy, a nie resetują to raczej grafa albo jakiś sterownik. Przeglądałeś zdarzenia? Memtest robiony? Zarzuć jakiegoś prime/orthosa i obserwuj napięcia/tempy... Na forum jest gdzieś cała lista co sprawdzać punkt po punkcie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronczek Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Nie nie, oczywiście że to sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ja stawiam na Windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...