Scyzor 663 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 mam 8600GT i troche przeraza mnie temperatura rzedu 80 stopni... nie wiem co wziac bo sie na tym nie znam... najlepiej do 50zl ewentualnie 70... nie musi byc super ciche ale zeby bylo wydajne.... prosze o pomoc :rolleyes: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 http://allegro.pl/item353513997_arctic_coo..._chlodzenie.htm http://allegro.pl/item352942744_acutake_fa...kon_14_9db.html Będzie git lub ewentualnie - http://allegro.pl/item358091777__evercool_...r_gpu_w_wa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) pierwszy link nie dziala i nie wiem o co ci chodzi:D o to???? http://www.allegro.pl/item352943127_arctic...chlodzenie.html wentylator mam wiec nie musze kupowac:D Edytowane 3 Maja 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 O to chłodziwo chodziło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 a posiada to ktos zeby nie bylo 50 dych w bloto:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Dużo ludzi ma Accelero + jakąś 120mm np. ten Acutake i jest git :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 ok dzieki:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A jak Ci się uda tanio dostać Silencera 5 i lubisz ciąć miedź to weź go :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) co ciac???? a co myslicie o tym jakby przerobic boxa od intela zeby pasowal (jakas podstawka cos bym wymyslil) i wmontowac??? oszczedzil bym kase a box nie lezal by w szafie???? Edytowane 3 Maja 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 No podstawę, bo kondziory wadzą. I nie wiem jak jest u Ciebie ze śledziami PCI w budzie, ale ja musiałem rozwalić jedną poprzeczkę pomiędzy nimi żeby mi się całość zmieściła. Roboty dużo, ale jak za 15 zl i temperaturę przy taktach 700/2000 (ok. 49*C) jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) w sledziach nie mam nic innego wiec miejsca jest dosc... a jak podstawe zrobiles???? kondziorki nie przeszkadzaja sprawdzilem:D tylko dziury wywiertac i bedzie gites Edytowane 3 Maja 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 a ktora paste wziac??? http://www.komputronik.pl/szukanieproste.p...4676&podp=1 koniecznie z komputronika bo mam blisko i nie musze placic za przesylke... z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Spokojnie wystarczy ta > http://www.komputronik.pl/Wentylatory_/_mo...y,id,13837,s,1/ Edytowane 4 Maja 2008 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 tak mowisz??? a starczy mi jej na posmarowanie proca i gpu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Spokojnie. Mnie wystarczyła taka strzykawka na ~20 smarowań różnych podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 ok to zamawiam:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Mówisz o tej 2,5g czy 22g? ^^ Bo też się zastanawiam którą wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 juz zamowilem wiec mnie nie denerwowac:P ale ja i tak potzebuje tylko na 2 rzeczy wiec nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Ale ja się YogiCK'owi pytam bo też chce ją kupić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Pytanie (chciałem sie upewnić ): czy nie ma przeciwskazań do zastosowania Arctic Silver 5 między rdzeń grafy a Accelero S2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Pytanie (chciałem sie upewnić ): czy nie ma przeciwskazań do zastosowania Arctic Silver 5 między rdzeń grafy a Accelero S2??nie ma sam stosowalem tą paste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...