damio Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Witam jest to mój pierwszy post na forum także chciałbym się przywitać :) Mam taki dylemat złożyłem sobie następujący zestaw : MoBo : Foxconn P35A-S CPU : C2D E8200 GFX : ASUS GF 8800 GTS 512mb 256b RAM : Crucial BALLISTIX 4GB DUAL 800 MHz HDD : Samusng Spin Point F1 750 GB SATAII 32MB OBUDOWA : Cooler Master Elite 331 Black KARTA DŹWIĘKOWA : Creative Sound Blaster Audigy SE No i właśnie zasilacz OCZ StealthXStream 500W i tutaj pytanie od Was czy da radę ? czy będzie się dobrze sprawował ? jeśli to ma znaczenie zestaw będzie podkręcany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 CORSAIR 620 LUB 520 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damio Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Czy taki http://zenfist.pl/corsair-hx520-cmpsu520hx...20w-p-1486.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Moze byc taki jak podales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damio Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Ale dlaczego ten OCZ jest zły ? nie da rady czy poprostu Corsair jako marka lepszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Skoro to twój pierwszy post na forum to powinieneś najpierw przeczytać FAQ zanim napiszesz kolejny głupi temat, które tu już były wałkowane milion razy. OCZ jest robione przez FSP i wystarczy z zapasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...