Skocz do zawartości
Outlander18

Problem Z Upc Turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W środę 30.04.2008 Pan z UPC założył mi internet Turbo (10mb/s) z ruterem bezprzewodowym NETGEAR WPN824 v2 + taki odbiornik do USB RangeMax Wireless (WPN111) ,i modem Motoroli Surfboard. Pan wszystko zainstalował,podłączył, pokazał jaki jest tranfer, dał wszystkie papierki itd. Wieczorem postanowiłem sprawdzic transfer ściąganych plików no i niestety klops.... Plik się ściaga z dobrą prędkościa itd. wszystko super, i nagle komputer wydaje dżwięk jakby się wyłączył i pokazuje taki BŁĄD .Taki błąd pokazuje sie przy każdym ściąganiu plików :przez przeglądarke ze strony, przez Morrhunta(p2m), przez skypa od znajomych. Jak wchodze na strony i niczego nie ściągam to nic sie nie dzieje.....Komputer mam stacjonarny z Win XP.

Jedyne co zauwazyłem to na tym błedzie jest napisany model tego adaptera do USB (WPN111) (na zdjęciu w lewym dolnym rogu) może to jest zepsute albo coś ??

Antywirus jakiego uzywam do F-Secure Anti-Virus 2008( tylko że subskrypcja mi wygasła tydzien temu i czekam na nowy :mrgreen: ,więc tak jakby jestem bez antywirusa :lol: )

Bardzo prosze o pomoc !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi