mortex Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "+18" Rammstein - Pussy No, niedawno było sporo szumu w necie na ten temat, ale to cały Rammstein. :wink: - Rammstein - Buck Dich (live) "Najbardziej kontrowersyjne teledyski świata" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Polska grupa grajaca Indie Rock, to chyba najlepszy kawalek z ich debiutanckiego albumu. Polecam nute ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Closterkeller - 12 dni Muse - Uprising Kult - Marysia Rammstein - Mein Teil Edytowane 11 Października 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Aion - Temple Of Love Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Serj Tankian - Empty Walls No i mała zajawka nadchodzącej płyty :!: Edytowane 11 Października 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) No i mała zajawka nadchodzącej płyty :!: Good, very good. borsuczy_król jestem Twoim dłużnikiem. Przesłuchałem całą płytę Birthday Massacre - Violet. Nie znałem wcześniej tej kapeli, ale płytka zrobiła na mnie wielkie wrażenie (w niektórych utworach linia melodyczna podobna do nowszysz Paradise Lost). Płytkę kupiłem na eBay i nie mogę się doczekać, kiedy wpadnie w moje łapska. :rolleyes: Edytowane 17 Listopada 2009 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) 3383310[/snapback] No i mała zajawka nadchodzącej płyty :!: Niezłe, nawet bardzo ale chciałbym by chłopaki z 'System of a down' znowu wspólnie nagrywali. Edytowane 11 Października 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Ojciec - popieram. Trochę brakuje mi SOAD. Jednak jeśli chodzi o solowe projekty chłopaków (Scars, Serj), SOB wypada baaaardzo słabo. Żeby nie było OT. Jedno z lepszych wykonań Bounce: Moment w którym podskakuje cała płyta zapiera dech w piersiach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Coś ode mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Jack Off Jill - Fear Of Dying Jack Off Jill - Vivica Scarling - City Noise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Blondie - One Way or Another Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jak było to sorry, . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 I kto mi powie, że to nie było zajebiste wejście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 David Bowie - Suffragette City Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) In Flames - Dialogue With The Stars Edytowane 14 Października 2009 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) Anathema - Fragile Dreams I trochę starsze... Edytowane 15 Października 2009 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Anathema - Fragile Dreams I trochę starsze... O, Anathema. Prawie zapomniałem, że mam na półce "wieki temu" kupiony album "Eternity". :oops: Paul Mogg - Connections :rolleyes: Mouse on Mars - Froschroom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Trochę z innej beczki: Superman Lovers - Starlight Stardust - Music Sounds Better With You Edytowane 16 Października 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Mind.In.A.Box - What Used To Be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Dobra ... Walimy z 'grubej' rury B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Dave Gahan - Saw Something Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Smokie - Don't Play Your Rock'n'roll To Me Genialny zespol ;) polecam ich plytke the best of i jeszcze to... Snow Patrol - Chasing Cars :wub: Edytowane 20 Października 2009 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Bardzo fajny kawalek (i ogolnie cala tworczosc tej kapeli) i IMHO swietny teledysk: Billy Talent - Rusted From The Rain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Neneh Cherry - Manchild Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiek69 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Polecam ten kawałek - na początku za bardoz mi się nie podobał, ale po koncercie Papa Roach na którym byłem pokochałem ten utwór: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...