Miguel707 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) (trance, nie wiem czy ktos tu slucha) Dirty Vegas - Tonight (Above & Beyond Remix) :wub: Edytowane 31 Lipca 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (trance, nie wiem czy ktos tu slucha)Kiedyś dość sporo słuchałem, teraz rzadko, ale ten kawałek mnie ostatnio rozwalił - L.E.D There Be Light Ott - Somersettler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Miażdży :rolleyes: I ten .: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - tekst Nie wierzę ani słowu Nie mów do mnie, nie wierzę ani słowu Nie usiłuj polepszać mi samopoczucia Cała miłość z całego świata Jest niewystarczająca by ocalić mą duszę dziś wieczór Nie bądź moim przyjacielem, nie jestem głupi Nie rozprawiaj o rzeczach, których nie widzimy Kiedy to wszystko nas przygnębia Czasami myślę jakby to było Widziałem roześmianego diabła Widziałem jak bóg odwrócił oblicze swe Nie pozostało mi do stracenia nic Nie mam niczego więcej do dodania Widziałem jak niebiosa poczerniały Widziałem jak morza wyschły Nie posiadam niczego twojego Nie mam niczego co nie moje Nie patrz na mnie, twoje oczy są zimne i bezwzględne Nie dziw, że odwracam od ciebie się Cały żal z całego świata Nie jest wystarczającym żebym ciebie pocieszył Nie mów mi kłamstw, nie jestem psem, Nie opowiadaj o miłości jaką ją widzę Wszyscy ludzie, których grabimy Czasami myślę jak mnie wykorzystali Widziałem ognie piekielne Widziałem anioły z płomienistymi mieczami Nie posiadam swojego już nic Nie mam nic więcej co mogłoby twoim być Widziałem oko boże Słyszałem kłamstwa, które prawdą są Nie mam dla siebie nic Nie mam nic co mógłbym ofiarować ci Nie wypowiadaj tego słowa, wiem że to tylko ściema Którzby nie znał, że jego los przesądzony Cała sprawiedliwość świata Nie jest wystarczająca, by kupić moją wiarę i zaufanie Nie rób tej miny, nie dam się ubłagać Nie rób z siebie widowiska Wszyscy ludzie, przed którymi się otwieraliśmy Czasami myślę, że jesteś kimś innym Byłem tam gdzie nie był nikt W przestrzeni gdzie jedynie pustki krzyk Mam to czego trzeba mi Mam wszystko to co utraciłaś ty Widziałem diamentowe światy Krawędź kosmosu widziałem też Nic nie posiadam tylko świat Nie mam niczego co bym zamienić mógł Nie wierzę ani słowu, nie wierzę ani słowu... Edytowane 31 Lipca 2009 przez Villentretenmerth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Papa Dance - Zły Omen Papa Dance - Twój ziemski Eden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) zaje.... :wub: w klimacie AIR i jeszcze to Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Au4 znam. Bardzo przyjemnie grają. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) Dziś 65 rocznica Powstania Warszawskiego.Ku pamięci. Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Villentretenmerth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Logistics - Call Me Back Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Logistics - Everything Is Illuminated Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Orbital - Lost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Bauhaus - The Dog's a Vapour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Insane Clown Posse and Twiztid - Dirt Ball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) http://www.jamendo.com/pl/album/15520 Utwór "Instru-Mental Rain". http://www.jamendo.com/pl/album/18044 Utwór "Water" Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) !!! Zajebisty kawałek! No, ale w końcy Maynard (W teledysku Noel Fielding, znany szerzej jako Richmond z IT Crowd :D) Kasabian - Fire Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 !!! Zajebisty kawałek! No, ale w końcy Maynard Bo to jest to co tygryski lubią najbardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Incubus - Anna Molly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kelly Bailey - You're not supposed to be here Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Paul Van Dyk - Nothing But You Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Pendulum - Fasten Your Seatbelt Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Trochę starej polskiej ( i nie tylko ) muzyki czyli jak kiedyś grali : Aya RL - Skóra ( Live Opole '89 ) Azyl P - Mała Maggie Kobranocka - Kocham cię jak Irlandię Emigranci - Na Falochronie Sandra - Maria Magdalena Sandra - Everlasting Love Fancy - Flames of Love Fancy - Slice me Nice Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Around The World In A Tea Daze (OTT Remix) - Shpongle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Przydała by się lepsza jakość bo w radyjku brzmi lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pink Floyd - One Of These Days - "I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES" [Live At Pompeii] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...