BLANTMEN Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Ram się popsuł ;c Nowe ulubione radyjko do samochodu. http://www.radioluz.pwr.wroc.pl/ Fajne kawałki zwykle lecą, tylko czasem coś lewackiego puszczą .. O takie coś teraz grają: And I like it ;d + niezły teledysk. Ale mi przypomniałeś czasy dzieciństwa :) Z tego okresu polecam również: - warto zaznaczyć, że utwór był wykorzystany w reklamie Axe :) Bentley Rhythm Ace - Theme From Gutbuster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Hehs coś w innym klimacie ;] Nowa wersja dla Haiti ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 If there's somethin' strange in your neighborhood Who ya gonna call - ghostbusters :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Hot Chip - One Life Stand z mojego nowego radyjka do samochodu ;) Wytrzymać minutę! Jak się nie podoba to wyłączyć. Ja idę szukać lepszej jakości - czy starci czy zyska.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 @UP - jeszcze lepsze wykonanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Takiej muzyki już się nie gra: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Myslovic & Marek Grechuta - Kraków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Edytowane 23 Lutego 2010 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Takiej muzyki już się nie gra: Oh Yeah :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Tangerine Dream - Diamond Diary Jan A.P. Kaczmarek - Japan [Hachiko: A Dog's Story OST.] Edytowane 1 Marca 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Serj Tankian - Empty Walls ( Elect The Dead Symphony ) http://www.youtube.com/watch?v=GEkQR9Wzock Edytowane 2 Marca 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Tool - 10,000 Days (Wings Pt 2) Ubarwiaj sobie nasze opowieści jak to podążamy ścieżką bohaterów głoś o dniu, gdy rzeki wystąpią z brzegów gdy wzniesiemy się na wysokość naszej aureoli słuchaj, jak tłumaczymy sobie, że trzeba nam iść w objęcia zbawiciela udajemy, że przechodzimy próby, że nas boli ale nikt z nas nie ma o tym pojęcia z wyjątkiem Ciebie… nieświadomi bracia z kongregacji gromadzą się w udawanym bólu litości! żaden z nich nie jest godzien przytrzymać Ci świecy zaślepieni dokonanym wyborem hipokryci nie przejrzą na oczy ale dość o zbiorowym Judaszu któż mógłby zaprzeczyć, że to Ty byłaś jedyną, która wywalczyła dla siebie małą cząstkę boskości? i to małe światełko, podarek, który mi przekazałaś pozowolę mu goreć, by prowadził Cię bezpiecznie Twą drogą Twą drogą do domu… och, co zrobią, gdy zagasną światła bez Ciebie, kierującej ich do bram Syjonu? co zrobią, gdy rzeki wystąpią z brzegów poza drżeniem ze strachu? tam wysoko jest droga, ale wszystkie oczy są wpatrzone w ziemię Ty byłaś światłem i drogą, o której będą mogli jedynie czytać modlę się tylko, by niebiosa wiedziały kiedy Cię do siebie powołać dziesięć tysięcy dni w ogniu wystarczy Wracasz do domu jesteś jedyną, która może trzymając głowę wysoko uderzyć pięścią w bramy niebios, mówiąc: “dotarłam do domu! sprowadźcie mi ducha, syna i ojca powiedzcie im, że ich filar wiary wstąpił do nieba teraz jest mój czas! mój czas! dajcie mi skrzydła, moje skrzydła!” jesteś drogą i swiatłem o którym będą tylko czytać gdy podążałem własną drogą, przy całej mej arogancji kto chce niechaj wierzy, że Ty byłaś moim świadectwem, moimi oczami, moim dowodem Judith Marie, niezłomna światło dnia przygasa pozostawiając zimną poświatę trudno dojrzeć Cię w tym świetle proszę, wybacz tę śmiałą sugestię, ale jeśli staniesz dziś twarzą w twarz ze Stwórcą spójrz Mu w oczy, spójrz Mu w oczy i powiedz “nigdy nie żyłam w kłamstwie, nikomu nie odebrałam życia, ale na pewno uratowałam jedno alleluja, nadszedł czas, byś przyjął mnie do swego domu” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ybBc6bmger8 I can never get enough of you You are in each breath Everything revolves around you Why me of all people? Count the hours, the seconds But time seems to stand still I've slaved away, tried to find my way out Leave me be! What else do you want, you want my days numbered Why must you torment me with my longing, Your hell burns in me You are my life-elixir I am torn When will you come to kiss my wounds. Out of the dark... do you hear the voice that says to you Into the light... I give up and close my eyes Out of the dark... do you hear the voice that says to you I give up and you waste your tears to the night I am ready, because it is time For our bond over eternity You are already there, quite near, I can feel you I'll let you entice me, abduct me In your power tonight for the last time Give me your hand, my life, name your price I give you yesterday, today and tomorrow Then the set closes No way back, the white light approaches Piece for piece, I want to give in, Must I die, In order to live? Out of the dark... Edytowane 2 Marca 2010 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Magiczny kawałek. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QxPTjPzTVdM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Magiczny kawałek. Klasyk. Nie pamiętam, ale chyba już było w temacie, a wyszukiwarka nie działa. --------- Edytowane 4 Marca 2010 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Tego na pewno nie było ;) Rockwell - Somebody's Watching Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Ależ tu posucha - :huh: up ;] Tangerine Dream - Catwalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Klaus Schulze - Dune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) "Kolega" z TD ;] - ostre ;) Na dobranoc .: U2 - Wire U2 - Pride (In the Name of Love) Edytowane 9 Marca 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 za mną chodzi ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 ~q8ic - fajny ten kawałek co zapodałeś, taki inny (w pozytywnym znaczeniu) - niezły +. Ja dziś w w innych klimatach troszkę ;] Metallica - Astronomy [blue Oyster Cult Cover] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 ~q8ic - fajny ten kawałek co zapodałeś, taki inny (w pozytywnym znaczeniu) - niezły +. Santigold - You'll Find A Way Zmieniła pseudo przez kwestie praw autorskich - Santogold na Santigold. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=x71q_cU0g4o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Esle00Apbic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) ;) Riding through the morning mist - Andy Blueman miazga :wub: Edytowane 15 Marca 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=FgxQSWJpPB8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) Miklos Rozsa - The Legend and Epilogue Depeche Mode - Halo (Album Version) Bossskie :rolleyes: Peter Gabriel - The Return Part 1, 2 And 3 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=yW1_moo13cg :blink: MA-SA-KRA Edytowane 20 Marca 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) http://www.myspace.com/cheenorock Może niezbyt oryginalne ale lubię taki styl. Edytowane 22 Marca 2010 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 (edytowane) The Alan Parsons Project - In The Lap Of The Gods Ostatnio ich odkryłem, nieźli są ;) Wzruszony lecz nie zmieszany ;] Vanessa Williams - Colors Of The Wind Ten kawałek mnie niszczy :( Neil Young - Cortez the Killer Edytowane 23 Marca 2010 przez potfur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...