Skocz do zawartości
Mysterio

Warto Posłuchać...

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktos tu slucha takiej muzy (psychill, ambient, downtempo) ale moze komus sie spodoba. Genialny kawalek, zwlaszcza na dobrych sluchafonach :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zy7V5DXUhCM albo http://www.youtube.com/watch?v=HnhuZ_p-dbQ

Edytowane przez Carson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 2.02.2012 o 22:39, Carson napisał(a):

Nie wiem czy ktos tu slucha takiej muzy (psychill, ambient, downtempo) ale moze komus sie spodoba. Genialny kawalek, zwlaszcza na dobrych sluchafonach :)

Psychilla słucham ostatnio najwięcej. W tym Cryogenic Dreams czegoś mi brakuje, aby było świetne :unsure: Co do Ott'a, uwielbiam, mam jego 2 płyty + remixy. W marcu zeszłego roku ukazał się jego nowy album "Mix" - dystybucja tylko elektroniczna. :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.02.2012 o 21:53, Carson napisał(a):

podobno caly ich nowy album urywa d.pe :rolleyes:

Ożeż w mordę! 2 lata temu słuchałem ich epkę - Lauge & Baba Gnohm – Monolith (free download), a tu widzę, że wytrzaskali pełen album. Dzięki Carson, wysłuchałem tej płyty i napiszę jedno. Kapitalny album, bardzo podobny brzmieniowo do genialnego dzieła Solar Fields - Movements. CD zamówiłem, warto.

Jean Michel Jarre - Industrial Revolution (Overture)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi