Trochim Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 właśnie da się przerobić "zwykłego" radka na vivo :?: A dokładnie to herca 8500 full :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Hehehe. To jest niemozliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Da się, da, tylko przeciętny user schrzani kartę kiedy spróbuje to zrobić. Instrukcja jest na jakiejś ruskiej stronce o radkach, jak znajdę podam linka. IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Da się, da, tylko przeciętny user schrzani kartę kiedy spróbuje to zrobić. Instrukcja jest na jakiejś ruskiej stronce o radkach, jak znajdę podam linka. IVO A to nie wiedzialem, zwracam honor :) Ale z tego co mowisz to mod dla wtajemniczonych z bardzo zrecznymi łapkami i zimną krwią :) Pewnie wymagający dodatkowo jakiegos wlutowania dodatkowych układow :? Z niecierpliwościa czekam na linka. Z ciekawoscia obejrze. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Jestem, znalazłem:http://www.radeon2.ru/konkurs_2/8500_vivo.html Jak chcecie, ja tam sobie daruję :) Twin, nie rozumiem dlaczego ja na takim Hercu jak twój na oryginalnym biosie 260/250 (wyżej artefakci :( ) mam lepsze wyniki niż na 9100 287/293 (suwaków zabrakło, he, he ). Coś nie tak robię czy ten nowy bios od Herculesa taki dobry?? IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 szukam tłumacza :) zaczynam się szkolić w montażu smd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ten artykuł jest stary, autor zresztą sam przyznaje że po przerobieniu R8500 na R8500VIVO i tak nie działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Twin, nie rozumiem dlaczego ja na takim Hercu jak twój na oryginalnym biosie 260/250 (wyżej artefakci :( ) mam lepsze wyniki niż na 9100 287/293 (suwaków zabrakło, he, he ). Coś nie tak robię czy ten nowy bios od Herculesa taki dobry?? A testy robiłeś na tych samych Catalystach i na czystym systemie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 video in video out!!!!!!! hehehehhe vivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...