prezio Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Witam. Vista x64 premium sempron 3000+ 64b (1600mhz) 2gb ram dual channel geforce 7600GT najnowszy ster do gf Filmy zacinaja się co 2 - 3 sekundy (procesor 100%) oprócz dvd to chodzi fantastycznie instalowałem już różne kodeki ffdshow k lite vista codec pack x 64 components i na wszystkim jest to samo na WMP subedicie itd juz mam dosc tej visty co zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Na XP w przypadku tego problemu wystarczyło usunąć z rejestru klucz: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} Może na Viście jest podobnie, sprawdzić nie zaszkodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezio Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Niestety to rozwiązanie znalazłem już na googlu i niema tego klucza w viscie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 A jeszcze inne playery? VLC? V-player? Allplayer? Bestplayer? Szkoda, że spaprałeś system kodekami. Mi generalnie sprawę załatwia: - ffdshow - quick time alternative - real alternative - ac3filter - xvid Instalowane właśnie w powyższej kolejności. Jaki to film? RMVB? Bo była jakaś wadliwa wersja tego kodeka. 1.56 czy coś koło tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezio Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 sprawe rozwiazalem gadzet z sidebara w viscie byl lakomy na procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 A jeszcze inne playery? VLC? V-player? Allplayer? Bestplayer? Szkoda, że spaprałeś system kodekami. Mi generalnie sprawę załatwia: - ffdshow - quick time alternative - real alternative - ac3filter - xvid Instalowane właśnie w powyższej kolejności. Jaki to film? RMVB? Bo była jakaś wadliwa wersja tego kodeka. 1.56 czy coś koło tego. ac3flter+xvid -> ffdshow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...