yubex93 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Witam, mam pytanko : czy na tą płytę główną bez większych problemów wejdzie te chłodzenie? I jeszcze czy zamknę obudowę? Mam CoolerMaster Elite 333. Za odpowiedzi z góry dzięki. @edit i czy te chłodzenie nie wygnie mi zbytnio laminatu. Edytowane 4 Maja 2008 przez yubex93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 musisz zobaczyc czy chlodzenie chipsetu nie bedzie kolidowac, jesli tak to trzeba bedzi eje troszke wygiac bo jedna z zapinek bedzi epewnie akurat w tym miejscu , ew mozesz isc z plyta do sklepu i przymierzyc to chlodzenie co do wygiecia laminatu to nie musisz si emartwic jest na tyle wytrzymaly ze spokojnie da rade szerokosc obudowy do tego chlodzenia to cos ok 19 cm minimum u ciebie jest ponad 20 cm wiec na pewno zamkniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yubex93 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 W sklepie w którym kupuje sprzęt go nie ma i musieliby sprowadzać, a ja chyba zdecydowałem się jednak na pentagram freezone hp100 alcu lite, bo nie lubię mieć w sumie tak wypchanej budy - a wentylator od zasilacza (amacrox warrior) albo by dmuchał ciepłym powietrzem na cooler, albo zasysał ciepłe powietrze z coolera (w sumie nie wiem co ten wentyl robi). Może macie jakieś propozycje chłodzenia do 100zł innego niż hp100 i karakorum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Thermalright HR-01 + wentyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 HR-01 nie wchodzi do ELite-ma 16,5 cm wysokości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła81 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 karakorum to najoplacalniejsza opcja jak nie bedziesz krecil procka to spokojnie pasywnie moze pracowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...