Skocz do zawartości
yubex93

Pentagram Freezone Hp120 Alcu Karakorum + Msi P35 Neo3-f

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko : czy na tą płytę główną bez większych problemów wejdzie te chłodzenie? I jeszcze czy zamknę obudowę? Mam CoolerMaster Elite 333. Za odpowiedzi z góry dzięki.

@edit

i czy te chłodzenie nie wygnie mi zbytnio laminatu.

Edytowane przez yubex93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz zobaczyc czy chlodzenie chipsetu nie bedzie kolidowac, jesli tak to trzeba bedzi eje troszke wygiac bo jedna z zapinek bedzi epewnie akurat w tym miejscu , ew mozesz isc z plyta do sklepu i przymierzyc to chlodzenie

co do wygiecia laminatu to nie musisz si emartwic jest na tyle wytrzymaly ze spokojnie da rade

szerokosc obudowy do tego chlodzenia to cos ok 19 cm minimum u ciebie jest ponad 20 cm wiec na pewno zamkniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sklepie w którym kupuje sprzęt go nie ma i musieliby sprowadzać, a ja chyba zdecydowałem się jednak na pentagram freezone hp100 alcu lite, bo nie lubię mieć w sumie tak wypchanej budy - a wentylator od zasilacza (amacrox warrior) albo by dmuchał ciepłym powietrzem na cooler, albo zasysał ciepłe powietrze z coolera (w sumie nie wiem co ten wentyl robi). Może macie jakieś propozycje chłodzenia do 100zł innego niż hp100 i karakorum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi