adek755 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Witam! Telekomunikacja Polska wprowadziła bardzo ciekawą ofertę: http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/intern...ow_prom/673581/ Przy podpisaniu umowy na 24 lub 36 miesięcy przy opcji neostrady 1MB< dostajemy w prezencie urządzenie wielofunkcyjne HP Deskjet F2180. Ponieważ i tak mam zamiar przedłużyć umowę, myślę o jej przedłużeniu już teraz (póki jest ta promocja), mimo że mi się kończy umowa w sierpniu. No i pytanie odnośnie tego właśnie urządzenia. Oczywiście pierwsze pytanie brzmi - czy jest ono dobre? Bardzo ważna jest dla mnie ekonomiczne wykorzystanie tuszu i napełnianie kartridży samodzielnie (czy jest taka możliwość) bo oczywiśnie nie mam zamiaru kupować co raz to nowych, a w zamienniki też się nie bawie. Interesowało by mnie coś takiego jak mam teraz przy drukarce Lexmark Z604, czyli samodzielne napełnianie za pomocą strzykaweczki. Cała operacja kosztuje dyche i spoko. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 ...pierwsze pytanie brzmi - czy jest ono dobre? ...napełnianie kartridży samodzielnie (czy jest taka możliwość) 1. może być - złe nie jest 2. można nalewać - spokojnie i łatwo i wielokrotnie dłużej niż Lex.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 [2. można nalewać - spokojnie i łatwo i wielokrotnie dłużej niż Lex../quote] Tyle ze majac 3 pojemniki... ( drukarka pamieta do 3 kolejnych pojemników ) Lub "ogłupiajac " drukarke by zapomniała nr seryjny tuszu.. opis resetu : http://www.247ink.com/hp21_refill_instructions.htm Wkład srednio starcza na 200 stron przy 5% zaczernieniu. Sama drukarka to tanie urzadzenie bez wodotrysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek755 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) [2. można nalewać - spokojnie i łatwo i wielokrotnie dłużej niż Lex.. Tyle ze majac 3 pojemniki... ( drukarka pamieta do 3 kolejnych pojemników ) Lub "ogłupiajac " drukarke by zapomniała nr seryjny tuszu.. opis resetu : http://www.247ink.com/hp21_refill_instructions.htm Wkład srednio starcza na 200 stron przy 5% zaczernieniu. Sama drukarka to tanie urzadzenie bez wodotrysków. czyli że te HP ma jakieś zabezpieczenia żeby nie dolewać, tylko kupować nowy za 60zł ? A podsumowując przy zwykłym drukowaniu czarnego tekstu wystarczy mi na dłużej (ekonomiczność) niż Lexmark Z604 może wiesz ? :D Edytowane 7 Maja 2008 przez adek755 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Lexmark ( pewnie wkład 16 ) to prosciutenka drukarka ale tez wkład mały ale niezabezpieczona przed dopełnianiem. Jesli w HP wezmiesz druk roboczy to na pewno na dłuzej ci starczy. Do lexa wchodzi 15 ml do Hp-ka 5ml tylko ze HP ma nowsza głowice i nie żre tak tuszu. czyli że te HP ma jakieś zabezpieczenia żeby nie dolewać, tylko kupować nowy za 60zł Wystarczy zresetowac drukarke i dopełniasz i jedziesz dalej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...