luckyx Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Chcialbym w extensie 5220 samemu naprawic styk na klawiszu 's' gdyz dziala po mocniejszym wcisnieciu dopiero. Wiem ze powinienem odeslac na gwarancje ale wiarze sie to z wysylka do czech a jestem ze sprzetu zadowolony poza ta mala niedogodnoscia, poza tym historie z serwisami bywaja dlugie i bez happy endu ;) Edytowane 4 Maja 2008 przez luckyx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Chcialbym w extensie 5220 samemu naprawic styk na klawiszu 's' gdyz dziala po mocniejszym wcisnieciu dopiero. Wiem ze powinienem odeslac na gwarancje ale wiarze sie to z wysylka do czech a jestem ze sprzetu zadowolony poza ta mala niedogodnoscia, poza tym historie z serwisami bywaja dlugie i bez happy endu ;) Ach te acery... Miałem ostatnio (nie)przyjemność testowania jednej extensy. Robisz tak: - zdejmujesz klawisz (podważasz od spodu aż wyskoczy, tylko rób to ostrożnie !!!) - lecisz do kuchni po folię aluminiową - składasz z niej sześcian o wymiarach 1x1x05 mm - kładziesz go na tą gumkę pod klawiszem a na to klawisz - dociskasz klawisz aż zaskoczy - jak nie zadziała to lepiej wyjmij tą folię i wyślij laptopa do serwisu. PS: Sposób ten działa na starych IBMach więc i tu powinien zadziałać, jednak jest to tylko prowizoryczne rozwiązanie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Chcialbym w extensie 5220 samemu naprawic styk na klawiszu 's' gdyz dziala po mocniejszym wcisnieciu dopiero. Wiem ze powinienem odeslac na gwarancje ale wiarze sie to z wysylka do czech a jestem ze sprzetu zadowolony poza ta mala niedogodnoscia, poza tym historie z serwisami bywaja dlugie i bez happy endu ;) Na razie napraw sam, jeszcze zdąrzysz tam wysłać sprzęt w przyszłości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...