ODOO Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Witam Zastanawiam sie jaki tuner kupic ? Interesuje mnie dobra jakosc obrazu oraz dobre wsparcie producenta jesli chodzi o oprogramowanie. Ma to byc tuner tylko do ogladania telewizji nie bede niczego nagrywal itp. Odrazu mówie ze tunery Prolinka odpadaja bo juz mialem do czynienia z jednym i mi wystarczy ;). Konfig jak z podpisu Monitor 22" + Vista x64 Macie jakies propozycje ? najchetniej z Proline lub Komputronika. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Przede wszystkim - chodzi o tuner satelitarny (DVB-S)? Jeśli tak to chyba najlepszym wyborem będzie sprawdzony Sky Star 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 O przepraszam nie dopisalem ;/ chodzi o tuner TV analogowy do zwyklej kablowki UPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Tylko unikaj Pixel view, bo z tym tunerem miałem same kłopoty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Prolink = Pixel view ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...