Liskoski Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 no i tak :) podkrecony na 450 i napiecie 2,2 V wszystko spoczi ale tempa mam 66-67 i nie wiem jak bydlaka wychlodzic... nigdzie nie moge dostac radiatora do niego... moze jakis pomysl macie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 zmieniales napiecie???? moja stara wiekowa 300A szla na 450 bez zadnych zmian, czysta zmiana szyny, a chlodzil ja wtedy chyba golden orb i nie bylo problemow, tylko kieeedy to bylo.. eh... mlodosc ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 musialem bo wiechal sie na windzi, potem gierkach i podczas filmow i w ogole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...