rafal92 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Chciałbym konkretnie wiedzieć jaki monitor 22 calowy do 1000zł jest wart zakupu. Proszę o szybką odpowiedź bo na dniach chcę kupić moniotr a nadal nie wiem jaki. Na oku mam hp 2207h ale martwi mnie ta "szyba" czy jest za tą cene coś równie dobrego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 tyle tematow niemal identycznych i trzeba znowu zalozyc o Tn'ce 22 do 1 k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 NEC 225WXM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Wiem że było dużo tych tematów sorry, ale chce konkretnie to ten nec będzie lepszy od hp-eka czy porównywalny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Wiem że było dużo tych tematów sorry, ale chce konkretnie to ten nec będzie lepszy od hp-eka czy porównywalny? HPeki to w większości LG kup LG będziesz miał porównywalny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Wiem że było dużo tych tematów sorry, ale chce konkretnie to ten nec będzie lepszy od hp-eka czy porównywalny? IIyama 2202W B1 -959zł Za tą cenę nie znajdziesz nic lepszego (chyba). Ja wziąłem gorszą ale wiesz, cena czyni cuda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Dzisiaj w komputroniku oglądałem ten monitorek http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/Mon...pelny,id,50565/ i robiłem na nim testy. czerń w niektórych miejscach przebija na taki ciemny granat itp. ale może regulacja i będzie ok podświetlenie miał równomierne lepsze od obok stojącego samsunga 206bw tylko jeszcze jeden minusik obudowa lekko jakby nie wiem, tam gdzie są guziczki od ustawiania monitorka obudowa odchodizła od ekranu, można to zgłosić sprzedawcy? dodam że nie miał żadnych badpixeli ogólnie to bardzo podobał mi się przyjdzie wypłata to najprawdopodbniej w przyszłym tygodniu go kupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...