opolin Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 zasilaczy FEEL ???? bo mam jakiegos noname a koles chce mi dac tego FEEL i niewiem czy warto ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ma Feel'a 250W i jest głośny i nie trzyma napięć :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ma Feel'a 250W i jest głośny i nie trzyma napięć :|.Zalezy od modelu - mam FEEL-a 300W z kontrola obrotow od temperatury - i jestem zadowolony - po pierwsze cichy (po wlaczeniu kompa w ogole go nie slychac - jak sie wszystko rozgrzeje jest ledwie slyszalny) a co najwazniejsze super trzyma napiecia (danych nie podam bo pisze z roboty - moze wieczorem wrzuce nr modelu i napiecia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...