Gość spec-kom Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 mam pytanie czy da sie podkrecić cos w laptopie acer 5220 ?? a jak tak to jakim programem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 a po co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 a po co ? no właśnie? Żeby word szybciej pisał? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 no właśnie? Żeby word szybciej pisał? ;)żeby mieć 2 punkty w 3DM więcej niż kolega B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 bez sensu ludzie piszecie a po co w kompie sobie podkrecacie ?? chce podkrećić a po co to juz moja sprawa zadałem pytanie da sie ?? a jak tak to jakim lub jakimi programami,myślałem ,że trafiłem na poważne forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) bez sensu ludzie piszecie a po co w kompie sobie podkrecacie ?? chce podkrećić a po co to juz moja sprawa zadałem pytanie da sie ?? a jak tak to jakim lub jakimi programami,myślałem ,że trafiłem na poważne forum Chcesz poważnej odpowiedzi to ci powiem , że notebook to nie jest w żadnym razie dobrą platformą do OC . Ze względu na zupłnie nie trzymający się kupy rachunek potencjalnych zysków i strat . Ale jak chcesz to twoja sprawa . Pogogluj i znajdziesz programy odpowiednie do swojego configu , którego zresztą nie raczyłeś podać . Edytowane 6 Maja 2008 przez Consi Pit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nihuyah Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Podkrec mu wentylatory, bedzie chlodniej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 bez sensu ludzie piszecie a po co w kompie sobie podkrecacie ?? chce podkrećić a po co to juz moja sprawa zadałem pytanie da sie ?? a jak tak to jakim lub jakimi programami,myślałem ,że trafiłem na poważne forum 1. Jak już ktoś napisał, podkręcanie notebooka to zły pomysł. My ci powiemy czym, ty sie pobawisz i walniesz kolejny temat w stylu "padł acer pomooooooooocy". 2. Nikt nie weźmie na siebie odpowiedzialności za uszkodzenia jakie mogą wyniknąć z podkręcania. 3. Nawet nie napisałeś jakie masz bebechy w tym laptopie. Mi się szukać nie chce. 4. żeby cię dobić napiszę tylko że temat był już poruszany. 5. Kartę graficzną podkręcasz tak jak w zwykłym desktopie. Do procesora ściągnij RMClock czy coś podobnego. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) I na tym zakończmy temat. Jakbyś użył szukajki i google na 100% znalazłbyś odpowiedź. Edytowane 6 Maja 2008 przez KrisJR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...