elfuego Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 witam chciałem się dowiedzieć czy stery 169.61 lub 169. 39 będą dobre do mojej grafiki wyczytałem że to bardzo dobre sterowniki ale nic nie ma o tym czy działają na serii 7. ponoć są to sterowniki do quadro ale na guru3d je testowali i wypowiadali się o nich w samych superlatywach . sterowniki najlepsze dla mojej grafiki 91.37 94.24 wysypują sie na bioshock . to znowu na 169.17 i 163.44 jakieś straszne błędy systemu i ekran strachu (system odzyskał sprawność po poważnym błędzie )itd. czy może ktoś testował te sterowniki i który z nich byłby lepszy.a może jakaś inna opcja sterowników np 174.xx narazie jadę na 169.28 ale w opcjach nie mogę ustawić głębi kolorów .aa nie daje się wyłączyć. będę wdzięczny za wszelką pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 ja tam zakończyłem zabawy z modyfikowanymi sterami i jadę na oficjalnych 163.75, możesz też sprawdzić 169.21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Taki był problem z zapytaniem w temacie o 7300GT jakie stery są najlepsze? Chyba nawet był ten temat poruszany... Bardzo dobre są XG 93.81. Edytowane 6 Maja 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zgoda ale do marków, do gier typu np HL 2, Fear lepsze są już nowsze stery np. 163.75. Na takich jadę cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) racja boxer w smarkach to są dobry ale na nowych gierkach 9x.xx sie wysypują.pytam o nie gdyż może ktoś je testował na podobnej grafie. ponieważ z 169.13 miałem jazdę komp sie nie chciał uruchomić , po 7 sekundach od włączenia crash.dopiero jakimś programem z pozycji dos je odinstalowałem.pytam bo chciałbym uniknąć takiej sytuacji ponownie. ps .jankes możesz to swoje cacko podkręcić spokojnie na 600/1400, oczywiście jak grasz w gry i chcesz zwiększyć wydajność Edytowane 7 Maja 2008 przez elfuego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Ja tam niemam żadnych problemów na każdych sterownikach oprucz wersji BETA 174... bo w tch sterownikach np w grze NFS Pro Street są przekłamania Graficzne, Obecnie używam licencjonowanych sterowników 94,24 Nvidia ale to dla mojego sprzetu bez różnicy tylko nie BETA,nie żałuje ,że kupiłem tą karte , bo kupiłem ją rok temu od gościa za 57zł :) niedługo tyle bedą kosztować 8600gt( za 150zł po nowym roku) :P tylko mi sie wydaje ,że mam za słabą grafike co do procesora bo miałem Celerona i miałem wiecej pkt w 3dmarku niż teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczuuu Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 u mnie bardzo dobrze sprawuje sie 91.47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 do speca kupiłeś za 57 zeta e to stary dawaj jej po garach w taktach , za tą kase jej nie szkoda podam ci konfig na na takty core 640/ memki 1550. i leci ładnie chyba ze masz od galaxy to jeszcze wyżej polecisz. własnie jestem po crysis , fakt na wyższych mediumach grałem ale i tak wygłądała pieknie. (choć dla mnie troche nudnawa) dzieki za info znalazłem stery do tego gf7 169.38 choć troche nie stabilne przy oglądaniu filmów lubi sie przyciąć na minute ,ale w grach sie nie zdarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...