Skocz do zawartości
elfuego

Które Sterowniki Do Palit 7300gt Ddr3

Rekomendowane odpowiedzi

witam chciałem się dowiedzieć czy stery 169.61 lub 169. 39 będą dobre do mojej grafiki wyczytałem że to bardzo dobre sterowniki ale nic nie ma o tym czy działają na serii 7. ponoć są to sterowniki do quadro ale na guru3d je testowali i wypowiadali się o nich w samych superlatywach .

sterowniki najlepsze dla mojej grafiki 91.37 94.24 wysypują sie na bioshock . to znowu na 169.17 i 163.44 jakieś straszne błędy systemu i ekran strachu (system odzyskał sprawność po poważnym błędzie )itd.

czy może ktoś testował te sterowniki i który z nich byłby lepszy.a może jakaś inna opcja sterowników np 174.xx

narazie jadę na 169.28 ale w opcjach nie mogę ustawić głębi kolorów .aa nie daje się wyłączyć.

będę wdzięczny za wszelką pomoc pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja boxer w smarkach to są dobry ale na nowych gierkach 9x.xx sie wysypują.pytam o nie gdyż może ktoś je testował na podobnej grafie. ponieważ z 169.13 miałem jazdę komp sie nie chciał uruchomić , po 7 sekundach od włączenia crash.dopiero jakimś programem z pozycji dos je odinstalowałem.pytam bo chciałbym uniknąć takiej sytuacji ponownie.

ps .jankes możesz to swoje cacko podkręcić spokojnie na 600/1400, oczywiście jak grasz w gry i chcesz zwiększyć wydajność

Edytowane przez elfuego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość spec-kom

Ja tam niemam żadnych problemów na każdych sterownikach oprucz wersji BETA 174... bo w tch sterownikach np w grze NFS Pro Street są przekłamania Graficzne, Obecnie używam licencjonowanych sterowników 94,24 Nvidia ale to dla mojego sprzetu bez różnicy tylko nie BETA,nie żałuje ,że kupiłem tą karte , bo kupiłem ją rok temu od gościa za 57zł :)

niedługo tyle bedą kosztować 8600gt( za 150zł po nowym roku) :P

tylko mi sie wydaje ,że mam za słabą grafike co do procesora bo miałem Celerona i miałem wiecej pkt w 3dmarku niż teraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do speca kupiłeś za 57 zeta e to stary dawaj jej po garach w taktach , za tą kase jej nie szkoda podam ci konfig na na takty core 640/ memki 1550. i leci ładnie chyba ze masz od galaxy to jeszcze wyżej polecisz. własnie jestem po crysis , fakt na wyższych mediumach grałem ale i tak wygłądała pieknie. (choć dla mnie troche nudnawa)

dzieki za info znalazłem stery do tego gf7 169.38 choć troche nie stabilne przy oglądaniu filmów lubi sie przyciąć na minute ,ale w grach sie nie zdarza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi