phobosq Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Przyszedl czas zeby zakupic cos przenosnego, w koncu miejsca zaczyna brakowac. Mam do wydania 2000, zobaczylem, ze calkiem niezle ceny ma Apollo, wiec chyba tam bede dokonywal zakupu. Kompek ma sluzyc przede wszystkim do pisania (praca magisterska moja i Jej), netu i czasem jakiegos filmu. Zalezy mi przede wszystkim na obrazie, widzialem w akcji ASUSa F5VL i jego matryce Color Shine, i bardzo mi sie nie podobalo. Jak na razie mam dwa typy - HP 6820s i Toshiba Satellite L300-11G. W HP-ku podoba mi sie 17", Toshiba ma matowa matryce i 200GB dysk. Plan jest taki, zeby do tego komputerka dokupic jeszcze giga (albo dwa) RAMu, zeby mu nie brakowalo jakby co. Macie jakies pomysly, dobrzy ludzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Przyszedl czas zeby zakupic cos przenosnego HP 6820s Jeśli chcesz cos kupić przenośniego w przenośni to to dobry pomysł. Zalezy mi przede wszystkim na obrazie Nie ta półka cenowa nie te matryce. To są matryce TN i mówiąc kolokwialnie są one do DO'D[]Py Macie jakies pomysly, dobrzy ludzie? Rozejrzyj się za compalem FL90 za 2k masz z dwurdzeniowcem, lepszą grafką i dość przyzwoitą matrycą jak na szajs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...