Plom Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Witam Gdy przyciskam power komp niczym syrenka czy inne leciwe auto majace problem z akumulatorem raz na jakis czas zaskakuje. Płyta startujaca nawet mi sie nie pokazuje bo zaraz gasnie PC. Co może być tego przyczyną ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Podstawowe-Za...6/#entry2987902 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Może Ci się guzik psuje? :) No tak jak Ullisses radzi trzeba jak syrenkę na krótko ze śrubokręta popróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plom Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Może Ci się guzik psuje? :) No tak jak Ullisses radzi trzeba jak syrenkę na krótko ze śrubokręta popróbować. Bardzo zabawne <_< Sadze , że to "zapalnik" albo jak to sie tam nazywa sam przycisk to tylko przycisk . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Oj zdziwiłbyś się. Przycisk potrafi się też skopać. Swego czasu miałem taki przypadek w serwisie. Komp marudził przy włączaniu. Już miałem uznać płytę za uszkodzoną i przyszło mi do głowy wyciągnięcie z paczki i odpalanie śrubokrętem - wtedy łapał za każdym razem. Wtedy dopiero zauważyłem, że przycisk reset zablokował się na pozycji "włączony" i wystarczyło potrząsnąć budą (np przy ściąganiu ścianki bocznej), aby łączył lub nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzovelionn Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ja miałem podobny przypadek jak ULLISSES. Komputer to jednak kupa żelastwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...