fijolek21 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Witam Mam problem z odczytem 2 dysku sata z pod visty dysk z systemem jest rozpoznawany bez problemu, 200gb jak w podpise, natomiast 2 dysk 400gb tez z podpisu, jest niewidoczny w moj komputer. Co zrobic? Menager uzadzen widzi ten dysk, tylko niema go w moj komputer:( i niemoge na niego wejsc. Prosze admina o nieblokowanie mojego konta. Poprostu nieumie juz tak dobrze po polsku. Niemam polskiego worda, na ORT: ORT: ORT: kturym moglbym sprawdzic bledy. Przeciez chyba wszyscy mnie itak rozumieja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 A dysk jest zainicjowany i są na nim założone partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Panel Sterowania->Narzędzia administracyjne->Zarządzanie komputerem (tak było w XP) i tam jest zarządzanie dyskami czy jakoś podobnie. Załóż partycje na nim i sformatuj je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Wlasnie przy instalacji visty wogole niebylo mowy o tym drugim dysku niewiem dlaczego ale vsista go widzi i BIOS tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...