Younior Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 jak w topicu: DIMM 512 MB DDR PC3200 ( 400 MHz ) KINGSTON czy DIMM 512 MB DDR PC3200 ( 400 MHz ) CL 2.5 VALUE GeIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 geil of korzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 hmm, zalezy jaki to kingston... jak value to wolalbym geila a jak hyperx to oczywiscie kingstona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 powiedzialbym rimm ale nie wypada awiec rimm :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 kingston oczywiscie value, hyperx jest sporo drozszy wiec chyba lepszy (nie znam sie szczerze mowiac). A tak swoja droga, myslycie ze ramy stanieja jakos bardziej za jakies poltora miesiaca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Ja bym stawiam na Geila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 GEIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Kingston bo tanszy :) Podaj ceny.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 GEIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 geil 450 zl kingston chyba 470 zl bo nie ma obydwu w tym samym sklepie... ceny z vatem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Wiec GEIL :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Wyłacznie GEIL:) Daj znac jak podkrecisz. Czyli jakby to powiedziec ..zaje@%ście Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A poza tym można trafić ostatnio na Kingstony DDR400 CL3 :( więc bierz GeIL :) - są CL 2.5 i mają heatspreder'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Wiecie powiem wam tak, ja jestem laik jezeli chodzi o te cale komputery tyle co czytam to forum :) Planuje zakup kompa teraz za ok 5500 ale pcozekam do polowy maja bo wtedy wyjda radki 9800pro i stanieja inne. Moze ramy tez stanieja i kupie jakiesj inne wtedy, ale z tego co sie dowiedzilem to wlasnie pot o kupuje sie ramy pc400 zeby ich nie krecic, ale juz sam nie wiem moze mi ktos o tym napisze bo naprawde jestem ciemny. Przy wyieraniu czesci itd, pomaga mi kumpel ktory sie na tym zna (w przeciwienstwie do mnie :P) i tak jestem juz zdecydowany na Epoxa8rda+ i xp 1700+, co do grafiki to nie wiem w jakiej cenie bedzie 9700pro w polowie maja i 9800pro i jaka bedzie roznica, chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2x 512 ramu (jak sami widzicie nie wiem jakiego...), 120gb dysk 8mb cache (caviar bo ma 3 lata gwaracnji, czy maxtor tez ma tyle??) no i tam inne zbdety, ale to nie istotne tylko co z tymi ramami (kreci sie pc400 czy nie?) i co mozecie polecic?. Sorry ze pewnie banalne pytanie :) Update ;) chyba ze Bulsky mowil o podkreceniu kompa to cofam to pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Geil :) Rulez za te cene :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 GEIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Wiecie powiem wam tak, ja jestem laik jezeli chodzi o te cale komputery tyle co czytam to forum :) Planuje zakup kompa teraz za ok 5500 ale pcozekam do polowy maja bo wtedy wyjda radki 9800pro i stanieja inne. Moze ramy tez stanieja i kupie jakiesj inne wtedy, ale z tego co sie dowiedzilem to wlasnie pot o kupuje sie ramy pc400 zeby ich nie krecic, ale juz sam nie wiem moze mi ktos o tym napisze bo naprawde jestem ciemny. Przy wyieraniu czesci itd, pomaga mi kumpel ktory sie na tym zna (w przeciwienstwie do mnie :P) i tak jestem juz zdecydowany na Epoxa8rda+ i xp 1700+, co do grafiki to nie wiem w jakiej cenie bedzie 9700pro w polowie maja i 9800pro i jaka bedzie roznica, chce ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 2x 512 ramu (jak sami widzicie nie wiem jakiego...), 120gb dysk 8mb cache (caviar bo ma 3 lata gwaracnji, czy maxtor tez ma tyle??) no i tam inne zbdety, ale to nie istotne tylko co z tymi ramami (kreci sie pc400 czy nie?) i co mozecie polecic?. Sorry ze pewnie banalne pytanie :) Pytanie może banalne, ale załóż nowy topic, bo się robi b... :!: Update ;) chyba ze Bulsky mowil o podkreceniu kompa to cofam to pytanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...