zlewek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Witam! Podłączając mp3jke pod USB nie rozpoznaje jej jako dysk przenośny, jedynie gdzie widać iż jest ona podłączona jest menadżer urządzeń jako Windows Portable devices oraz w pasku zadań jako ikona MPT Media Player. Nie mogę nic wgrać ani usunąć. Dodam jeszcze, że jest to sprzęt Sansa c240, a system XP 32 sp3. Pozdrawiam i prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zobacz czy jest widziany w Zarządzaniu dyskami i czy ma literkę przydzieloną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlewek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 nie widzi tam dysku dodam jeszcze ze, plyte dolaczona do sprzetu mam, jednak brak na niej sterownikow, jedynie instrukcja ktora mowi o zwyklym podlczeniu. Problem pojawil sie gdy postawilem system ze zintegrowanym sp3, na poprzednim dysku gdzie mam sp2 urzadzenie dziala sprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Jakieś zabezpieczenia wprowadzone przez SP3? A może jakiś bug? SGJ powinien wiedzieć coś na ten temat. Generalnie poszukaj w panelu ustawień zabezpieczeń albo coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlewek Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 udalo sie!! okazalo sie ze trzeba bylo przestawic w opcjach USB na mp3jce na MSC, mimo ze wczesniej mialem ustawione Auto Detect jak to niby powinno byc prawidlowo. Sprzet podlaczony przy MSC rozpoznaje jako dysk wymienny (chociaz dopiero za ktoryms podlaczeniem zalapalo), a nie jak przy Auto Detect jako MTP. chociaz to pewnie wina sp3 ze byly z tym problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...