Dagger Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nie wiem czy to jakis częsty problem ( w wyszukiwarce nie znalazłem) Problem wyglada nastepujaco - w testach Nature i Polygon Count 3D mark wywala sie na pulpit. System : Win 98 SE ,Catalysty 3.1 , DX 9.0 ( to samo na DX 8.1 i wczesniejszych sterach ) Sapphire radeon 9500 Pro 128 MB , 1,4 At TB ,512 MB DRR (266) na Soltek 75 DRV Najciekawsze jest to ze reszta testów przebiega normalnie - w tym testy pixel shader .W 3d Mark 2003 takze nie ma zadnych problemów. Jak dla mnie 1-szy podejrzany to Win 98 SE ale jakos nie chce pakowac sie w inny system . Jesli ktos z was spotkał sie z podobnym problemem to jestem ciekaw rozwiazania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 u mnie to samo jest wina jest po stronie windowsa. Na XP caly test przechodzi. Mowa oczywiscie o 2001 SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batkm Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 zainstaluj omega driver.nawet pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...