smirnov Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Zwracam sie do Was z pytaniem być może prostym ale mającym dla mnie istotne znaczenie: Myślę nad zakupem takiej karty: http://www.overclock.co.uk/product/Value-n...etail_6161.html Karta ma służyć do grania, lecz ( i tu problem? ) nie tylko. Komp ma być jeszcze podłączony do TV i służyć do oglądania filmów. Obecnie mam geforce 7300 gt galaxy i obraz na TV jest hmmm... byle jaki. Wcześniej miałem radeona jakiegoś kiepskawego i obraz żyleta był. Rozchodzi mi się o to czy na nowych nv też będzie taka kiszka?? Obecnie mam TV Goodmans lcd a za jakiś czas będzie tu 42 cale lcd full hd. Jeśli obraz ma być kiepski to może kupić radeona hd3870 np takiego?? http://www.overclock.co.uk/product/Sapphir...etail_6099.html Proszę o rozwianie moich wątpliwości. Edytowane 6 Maja 2008 przez smirnov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob3rt Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Obraz raczej bedzie lepszy na obu kartach w porownaniu do twojej obecnej grafy. Tym bardziej Radek sie do tego nada, no i tego bym Ci polecil. Wydajny to on takze jest , w miare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smirnov Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 nie może być raczej lepszy. Dlatego właśnie pytam, żeby był naprawdę dobry. Możliwe że komp będzie miał hd dvd rom i była by lipa gdyby był kiepski obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob3rt Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Chodzi mi to ,ze napewno Radek bedzie mial dobry obraz. Zreszta karty od ATI maja w porownaniu do Nvidii lepiej dopracowane karty pod tym wzgledem. Co do 9600GT to niewiem , ale napewno HD3870 bedzie w tej sytuacji i pod tym wzgledem lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smirnov Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 No dzięki za odpowiedź. Teraz już wiem że radeon da radę, ale może ktoś ma pojęcie jak nv się teraz pod tym kątem sprawują. Jak to teraz wygląda?? Bo w grach nv powinno być sporo lepsze a zwłaszcza jak sie właczy AA. Tak jak pisałem komp ma być do oglądania filmów na duzym TV i do grania. Jeśli nv nie daje rady z obrazem to czy ten radek jeszcze się bedzie do gier za rok nadawał??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob3rt Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Ten Radek jest gdzies na podobnym poziomie wydajnosciowym jak 9600GT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smirnov Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) ok czyli temat uważam za zamknięty. Kupuję Radeona w takim razie. Dzięki Edytowane 6 Maja 2008 przez smirnov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...